Antena Meniu Search
x

Descoperirea şocantă a unei femei care a încercat să salveze un bărbat lovit pe trecere, în UK. Incidentul i-a schimbat viaţa

O fostă asistentă din Anglia care se întorcea de la magazin, s-a grăbit să ajute un pensionar pe moarte, după ce acesta a fost lovit cu putere de un semafor în cădere, în urma unui accident dintre două maşini. La faţa locului a realizat că victima era chiar şotul ei, care şi-a dat ultima suflare, fără a-l putea salva.

de Aura Trif

la 31.05.2023, 17:55

Descoperirea şocantă a unei femei care a încercat să salveze un bărbat lovit pe trecere, în UK. Incidentul i-a schimbat viaţa
Descoperirea şocantă a unei femei care a încercat să salveze un bărbat lovit pe trecere, în UK. Incidentul i-a schimbat viaţa - Daily Mail

Roseangela Varone, în vârstă de 51 de ani, mergea liniştită acasă de la cumpărături, când a fost martora unui accident. S-a grăbit să ajute, fără să știe că victima era soțul ei, Luigi, în vârstă de 69 de ani. Luigi Varone aștepta la o trecere de pietoni la 50 de metri de casa lor, când a avut loc accidentul mortal, care ar fi fost cauzat de Mourad El Maddioudi, în vârstă de 35 de ani, relatează Daily Mail.

În urma unui impact între două maşini, un Ford Focus condus de Faaris Sangal s-a urcat pe un refugiu pietonal dintre două sensuri, doborând semaforul direct pe Luigi. Victima, un fost inginer, a murit din cauza rănilor sale la cap, în incidentul din 11 ianuarie 2020.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat

Roseangela Varone a fost soția lui Luigi. Urmau să meargă la un restaurant mai târziu seara. Ea se întorcea la apartament de la magazin când a auzit o bubuitură puternică și a văzut că două mașini s-au ciocnit, lovind un semafor care, la rândul său, a lovit un bărbat. S-a dus să ajute, fiind fostă asistentă, apoi și-a dat seama că rănitul era chiar soțul ei. Bărbatul a fost declarat mort la fața locului.

„Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, la ora 21:05, două mașini negre, un Ford Focus condus de Faaris Sangal și o mașină Smart ForTwo condusă de Mourad El Maddioui, erau conduse în direcții opuse. La o intersecție, El Maddioui a virat mașina la dreapta, îndreptându-se pe Falcon Road, aproape de spatele unui Audi, tăindu-i calea lui Faaris Sangal, care trecea drept prin intersecție și care avea prioritate. Sangal călătorea cu aproximativ 35 mph într-o zonă de 30 mph. În acest moment, cele două mașini s-au ciocnit. Coliziunea a deviat Ford Focus-ul pe refugiul pietonal. Maşina s-a ciocnit de un semnal de circulație pentru pietoni care, la rândul său, a lovit un bărbat care stătea pe trotuar, Luigi Varone, ucigându-l. Problema pentru proces este modul de conducere al lui El Maddioui. Cazul de urmărire penală se referă la faptul că Maddioui nu ar fi trebuit să urmărească Audi-ul atât de aproape, ceea ce i-a redus vizibilitatea traficului din sens opus”, au declarat procurorii.

Principalul cauzator, El Maddioudi, neagă cu vehemenţă că a provocat moartea prin conducere neglijentă. Procesul este în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Descoperirea şocantă a unei femei care a încercat să salveze un bărbat lovit pe trecere, în UK. Incidentul i-a schimbat viaţa