Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Director de şcoală, prins când încerca să plătească un elev de 15 ani pentru sex. Reţea de prostituţie: ce a păţit bărbatul din SUA

O şcoală din Minnesota, Statele Unite, locul unde elevii ar trebui să se simtă în siguranţă, a devenit o adevărată platformă care încuraja prostituţia. Totul, chiar din cauza directorului care l-ar fi îndemnat pe unul dintre elevi, un copil de doar 15 ani, să întreţină relaţii sexuale contra cost. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost arestat.

de Redactia Observator

la 21.05.2022 , 17:11

Reţea de prostituţie, în sânul şcolii din SUA Reţea de prostituţie, în sânul şcolii din SUA - Shutterstock (scop ilustrativ)

Şcoala, instituţia în care părinţii îşi pun toată încrederea privind educaţia şi formarea copiilor lor, nu e întotdeauna un loc ferit de rele. Iar în cazul unui băiat din SUA, cel care a încercat să-l atragă în ispită a fost chiar directorul - Mohamed Ali Selim, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Cadrul didactic şi administrativ a fost arestat, acuzat că a încercat să-l convingă pe elevul de 15 ani să întreţină relaţii sexuale cu el sau diverşi clienţi, contra cost. Poliţiştii americani l-au prins în flagrant şi au reţinut alte trei persoane în legătură cu acelaşi dosar. 

Directorul şcolii, implicat într-o reţea de prostituţie cu minori

Directorul şcolii "e închis în Penitenciarul Hennepin, din cauza poziţiei sale de angajat care lucrează cu copiii", se arată într-un comunicat de presă citat de Yahoo News. Încă nu se ştie dacă acesta a contactat un avocat. Oficialii regionali au confirmat că incidentul a fost reclamat la Şcoala Eagle Ridge dintr-o suburbie din Minneapolis. "Domnul Selim nu se va prezenta la muncă în perioada anchetei", au precizat oamenii legii.

Articolul continuă după reclamă

"Este o zi grea pentru şcoala şi comunitatea noastră. Va fi dificil să procesăm cele întâmplate", a declarat inspectorul administrativ Theresa Battle. Numele minorului implicat în acest proces nu a fost dezvăluit, pentru protecţia acestuia. Conform unor surse din cadrul anchetei, inculpaţii au postat anunţuri şi reclame pe diverse site-uri, promovând servicii de prostituţie într-o reţea mai largă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Director de şcoală, prins când încerca să plătească un elev de 15 ani pentru sex. Reţea de prostituţie: ce a păţit bărbatul din SUA