Antena Meniu Search
x

Disperarea unui tată, care şi-a găsit fiica de 11 ani moartă în pat. Misterul "sinuciderii accidentale" i-a şocat pe englezi

Durerea unui tată care şi-a găsit fiica de doar 11 ani zăcând fără viaţă este imposibil de transmis în cuvinte. Experienţa cumplită trăită de Michael Barber, un bărbat din Marea Britanie, a lăsat urme adânci şi o suferinţă de nedescris. Acesta spune că nu a mai putut trăi în casa unde fetiţa lui, Roxy-Mae Barber, şi-a dat ultima suflare.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 12:00

bărbat care plânge pe o bancă
- Shutterstock (scop ilustrativ)

Roxy-Mae Barber a murit tragic, la doar 11 ani, lăsând în urmă un gol imens în inima tatălui său. Chiar el a descoperit trupul neînsufleţit al fiicei, întins pe patul din camera sa. Potrivit Mirror, de atunci viaţa a devenit un coşmar pentru Michael Barber, care nu mai poate trăi sub acelaşi acoperiş. Bărbatul îşi aminteşte că Roxy, "o fată veselă, năzdrăvană şi bine îngrijită" a dat semne că ceva nu era în regulă cu puţin timp înaintea morţii. Fata a murit anul trecut, în data de 4 mai.

Copila ar fi murit accidental

Cazul de sinucidere a devenit subiectul unei anchete. Şi, cu toate că actul fatal a fost unul deliberat, procurorii susţin că fetiţa nu a intenţionat să moară. "Sunt devastat şi nu mă mai pot întoarce în casa unde am găsit-o pe Roxy. De atunci, locuiesc la fratele meu. Am vândut între timp locuinţa şi mă voi muta cu partenera mea", a declarat Michael Barber, în instanţă. Copila a locuit ani buni cu mama sa, în Grimsby, Lincolnshire.

"Vom aduce toate lucrurile lui Roxy în noua casă, unde va avea în continuare camera ei", a adăugat tatăl fetei. "Era atât de frumoasă, bună la suflet, amuzantă... Era o plăcere să fii în jurul ei. Iubea muzica şi îşi adora cele două animăluţe de companie, Toffee şi Caramel. Ne vom aminti de ea veşnic", mai spune bărbatul îndurerat.

Vestea morţii copilei i-a şocat pe toţi. Deşi au fost căutate indicii care să arate ce ar fi putut-o împinge spre un asemenea gest, anchetatorii nu au găsit nicio pistă. Totul ar fi fost un accident tragic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Disperarea unui tată, care şi-a găsit fiica de 11 ani moartă în pat. Misterul "sinuciderii accidentale" i-a şocat pe englezi