Antena Meniu Search
x

Doi adolescenţi au ucis brutal un bărbat schizofrenic, apoi s-au lăudat cu fapta lor în faţa a trei fete. La proces, fiecare a încercat să dea vina pe celălalt

Doi adolescenți au înjunghiat un muzician „talentat” în propria sa casă, apoi au povestit prietenilor cu mândrie și entuziasm, crima pe care au produs-o.

de Redactia Observator

la 30.09.2022, 18:15

Samuel Jones și Jack Hindley, ambii în vârstă de 16 ani, l-au înjunghiat de opt ori pe Edward Reeve, în vărstă de 35 de ani și l-au lăsat să moară în agonie, înainte de a se întâlni cu trei fete și de a se lăuda cu ceea ce au făcut, relatează Mirror.

Imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe Samuel Jones, în vârstă de 16 ani, povestind celor trei prietene cum l-a lovit în mod repetat cu un cuțit pe Edward Reeve. Jack Hindley a primit apoi un apel de la un prieten din închisoare și atât el, cât și Samuel s-au lăudat cu ceea ce tocmai făcuseră. O instanță a audiat că lui Edward i-a luat până la o oră să moară, din cauza pierderii de sânge cauzate de rănile grave. Cadavrul său a fost găsit la cinci zile după atac, când poliția a intrat în casa lui din Christchurch, Dorset. Edward, un muzician amator, era un schizofrenic vulnerabil care se lupta cu dependența de băutură și droguri.

Ambii ucigași au încercat să se dea vina unul pe celălalt

În timpul procesului lor, ambii ucigași au încercat să se dea vina unul pe celălalt pentru crimă, dar juriul i-a găsit pe amândoi vinovați și au fost închiși pe viață cu o pedeapsă de minim 18 ani.

Edward Reeve era încă în viață când Jack și Sam au plecat. Nu au făcut nimic pentru a-l ajuta, deși oricum nu mai putea fi salvat. Au luat cuțitele și alte obiecte despre care credeau că i-ar putea incrimina cu ei. După aceea, Edward Reeve a reușit să intre înapoi în casă, până când, la nu mai mult de o oră după atac, sângerarea catastrofală produsă de răni, i-a adus sfârșitul. Între timp, Jack și Sam râdeau și se îmbrățișau, le-au ajuns în curând pe cele trei prietene și se lăudau cu entuziasm cu ceea ce tocmai au făcut”, a declarat jdecătorul Sweeney.

Judecătorul Sweeney a ridicat ordinul care interzicea raportarea numelor inculpaților. Cei doi nu au arătat nicio emoție când sentința a fost pronunțată. „Nu există nicio scuză pentru acțiunile disprețuitoare ale acestor doi adolescenți”, a declarat inspectorul șef Simon Huxter

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Doi adolescenţi au ucis brutal un bărbat schizofrenic, apoi s-au lăudat cu fapta lor în faţa a trei fete. La proces, fiecare a încercat să dea vina pe celălalt