Antena Meniu Search
x

Doi bebeluşi morţi, găsiţi în congelatorul unei femei. Descoperire macabră făcută de poliţiştii din Franţa

Cadavrele congelate a doi bebeluși au fost găsite într-un congelator în casa unei femei din sud-estul Franței. O femeie de 41 de ani a fost arestată, dar nu se știe încă dacă este mama.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 15:24

Doi bebeluşi morţi, găsiţi în congelatorul unei femei
Doi bebeluşi morţi, găsiţi în congelatorul unei femei - Shutterstock

Bebelușii au fost găsiți morți într-un congelator joi, în comuna Bedoin din departamentul Vaucluse, Franța, "la locuința unei femei" care a fost plasată în arest preventiv, a declarat pentru AFP procurorul Helene Mourges"Cazul este la început, iar faptele sunt de natură penală", a declarat magistratul, adăugând că descoperirea a avut loc după ce "o terță persoană" a sunat la autorități, relatează Mediafax.

Nu se ştie dacă femeia reţinută e mama bebeluşilor ucişi

În stadiul în care se află ancheta, este imposibil să se precizeze vârsta sau sexul bebelușilor găsiți înghețați, precum și eventualele legături între ei sau cu femeia reținută. "Este greu în acest stadiu să dăm detalii", a declarat Mourges, adăugând că "au fost prelevate probe" pentru a afla mai multe despre cei doi copii. "Autopsia ne va spune mai multe", a adăugat procurorul, precizând că aceasta nu va putea avea loc decât peste "un anumit timp", "pentru că s-au luat toate precauțiile pentru a păstra toate probele științifice".

Ancheta a fost încredințată jandarmeriei din Carpentras. Legătura dintre persoana care a chemat jandarmii și femeia reținută nu a fost precizată de procurorul general.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Doi bebeluşi morţi, găsiţi în congelatorul unei femei. Descoperire macabră făcută de poliţiştii din Franţa