Antena Meniu Search
x

Doi copilaşi de 19 luni şi 3 ani, găsiţi morţi în portbagajul unei maşini. Au fost înjunghiaţi chiar de tatăl lor, după o ceartă cu soţia lui, în Franţa

La doar trei ani, respectiv 19 luni, doi copilaşi au plătit cu viaţa neînţelegerile părinţilor lor. Micuţii au fost găsiţi morţi în portbagajul unei maşini, în noaptea de joi spre vineri, în Forges-les-Bains, Essonne, Franţa.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 17:14

Doi copilaşi de 19 luni şi 3 ani, găsiţi morţi în portbagajul unei maşini. Au fost înjunghiaţi chiar de tatăl lor, după o ceartă cu soţia lui, în Franţa - Shutterstock

Între cei doi părinţi se pare că a izbucnit o ceartă în apartamentul în care locuiau din Yvelines. Ulterior, bărbatul avea să fie transportat la spitalul din Étampes, după ce s-a lovit de un copac în timp ce conducea mașina.

Ucişi de propriul tată 

Sub influența băuturilor alcoolice și rănit ușor, acesta s-a confesat personalului de îngrijire al unității. El le-a mărturisit că a vrut să-și pună capăt vieții pentru că tocmai și-a înjunghiat cei doi copii. Suspectul le spune că se află în portbagajul unei mașini, parcate lângă un centru de reciclare din Essonne.

După câteva ore de căutări în Essonne și Yvelines, trupurile micuţilor au fost găsite de jandarmi în locul indicat de presupusul făptuitor. La faţa locului s-au deplasat şi criminaliştii. „Cadavrele prezentau semne de înjunghiere în piept pentru unul și în gât pentru celălalt”, precizează o sursă apropiată cazului.

Pe acelaşi subiect

Un şoc pentru toată lumea 

Soția bărbatului a fost găsită în siguranță la casa surorii ei în jurul orei 4:30 a.m. La domiciliul cuplului, vineri dimineață, o vecină spune că era „o familie foarte discretă”. O alta a spus că „nu a auzit nimic aseară”, înainte de a adăuga emoționată: „Este șocant. Și-a ucis propriii copii. În această dimineață (vineri dimineață), a fost zarvă, cu siguranță jandarmii erau cei care soseau. Este o zonă foarte liniștită”. „O, Doamne, mă iau fiori”, a spus un alt rezident, scrie Le Parisien.

Primarul din Maurepas, Grégory Garestier, și-a exprimat „tristețea infinită” și a condamnat un „gest disprețuitor” pe pagina sa de Facebook. „Primele mele gânduri sunt, desigur, la mama, familia și cei dragi, a căror durere nu mi-o pot imagina. Sper că vor găsi puterea necesară pentru a depăși acest calvar nespus, în timpul căruia mă vor găsi mereu alături de ei”.

Tatăl care şi-a ucis copiii a fost arestat. El și-a acuzat soția că l-a înșelat timp de șapte ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Doi copilaşi de 19 luni şi 3 ani, găsiţi morţi în portbagajul unei maşini. Au fost înjunghiaţi chiar de tatăl lor, după o ceartă cu soţia lui, în Franţa