Antena Meniu Search
x

Video "O omora aici, la gard. Plângea: copiii mei, copiii mei". Mărturia vecinilor, îngeri păzitori pentru femeia din Timişoara înjunghiată de soţ

O ceartă între soţi s-a terminat tragic lângă Timişoara. Şase copii au rămas orfani de tată după ce bărbatul şi-a înjunghiat soţia în zona gâtului, iar apoi şi-a dat foc. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere din curtea vecinilor sunt cutremurătoare. La atac a asistat şi unul din copiii familiei, un băiat de doar 4 ani. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.04.2024, 19:57

Vezi și

Scenele petrecute în plină zi în localitatea Moşniţa Veche, aflată la doar 5 kilometri de Timişoara, sunt şocante. Camerele de supraveghere din vecini surprind momentul în care femeia de 31 de ani încearcă să-şi salveze viaţa. Tânăra a fugit din casă pe jumătate dezbrăcată şi plină de sânge după ce soţul ei a tăiat-o în zona gâtului. Soţul, în vârstă de 37 de ani, a mers după ea şi a continuat să o lovească cu brutalitate. 

Un bărbat din Timiş şi-a înjunghiat partenera în gât

Martor la întreaga scenă este unul din cei şase copii ai familiei, un băiat de doar 4 ani, care-i urmăreşte pe cei doi la fiecare pas. De pe margine, vecinii asistă şi ei înmărmuriţi la întreaga scenă, dar nimeni nu îndrăzneşte să intervină. Într-un final, tânăra mamă reuşeşte să se refugieze într-o curte. 

Vecina: Soţul i-a deschis poarta ca să intre că dacă nu, o omora aici, la gard. A vrut să-i taie gâtul. Plângea şi spunea: copiii mei, copiii mei. Cu mâna la rană, că nici eu n-am ştiut ce să-i fac. 

Pe acelaşi subiect

"După ce a fost înjunghiată, femeia se luptă în stradă, corp la corp cu soţul ei, sub ochii copiilor şi în raza camerelor de supraveghere. Şi în timp ce victima sa se refugiază în această curte, supărat, bărbatul se întoarce acasă şi dă foc anexei în care locuia", transmite Iulia Pop, reporter Observator.

Camerele de înregistrare filmează şi fumul dens care ieşea din curte, dar şi momentul în care tânăra mamă este urcată în ambulanţă şi dusă de urgenţă la spital. Între timp, pompierii intervin să stingă incendiul care risca să se extindă la gospodăria învecinată. 

Soţul a dat foc unui şopron din curtea casei şi a ars de viu odată cu el

După lichidarea flăcărilor, salvatorii fac o descoperire şocantă. În anexă găsesc un trup carbonizat, care se bănuieşte că ar fi al soţului agresor. Analizele ADN vor confirma însă identitatea. 

Oamenii spun că scandalurile erau la ordinea zilei în casa familiei. Femeia mai chemase poliţia de câteva ori. De fiecare dată însă s-a împăcat cu agresorul. 

Vecină: S-au certat, dar e de câteva zile cearta la ei. 

Reporter: Şi acum de la ce s-au luat? 

Vecină: Probabil de la copii.

Vecin: Sâmbătă, ieri după-masa, m-a sunat soacra lui, cum ar fi, şi mi-a zis că nu poate veni la biserică. Pentru că nu a dormit noaptea, pentru că el s-a îmbătat, a făcut minuni, a spart. 

Trei din cei şase copii ai familiei, un sugar de un an, un băiat de 4 ani şi o fată de 3 ani, erau acasă în momentul atacului furibund. Acum, au ajuns în grija bunicii materne. 

Smaranda Marcu, DGASPC Timiş: Imediat, echipa de intervenţie în regim de urgenţă s-a deplasat şi a discutat cu bunica. Aceasta şi-a asumat creşterea şi îngrijirea nepoţilor, urmând să fie sprijinită şi de familia extinsă. Cazul rămâne în monitorizare din partea Primăriei Moşniţa. Dacă va fi necesar, copiii vor beneficia de consiliere psihologică. 

În câteva zile, copiii se vor putea întoarce în grija mamei. Tânăra, deşi are o plagă adâncă, va fi externată. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Anchetatorii fac acum cercetări pentru tentativă de omor şi ucidere din culpă.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » "O omora aici, la gard. Plângea: copiii mei, copiii mei". Mărturia vecinilor, îngeri păzitori pentru femeia din Timişoara înjunghiată de soţ