Antena Meniu Search
x

Doi morți și șase răniți, după un atac armat, într-o casă din SUA. În incintă se aflau peste 100 de tineri, la o petrecere

Două persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite în urma unui atac armat, într-o casă din SUA în care peste 100 de adolescenți se aflau la o petrecere.

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 10:10

În incintă se aflau peste 100 de tineri, la o petrecere
Doi morți și șase răniți, după un atac armat, într-o casă din SUA - Profimedia

Peste 100 de tineri se distrau în casa din suburbiile Atlanta, Georgia, SUA,  când calvarul s-a dezlănțuit, sâmbătă, pe 4 martie, relatează Mirror.

Peste 100 de tineri se aflau în casă la momentul atacului

Anchetatorii încă încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat și ce a dus la atacul care a dus la moartea a doi tineri. Niciun suspect nu a fost încă arestat și nu este clar în acest stadiu dacă mai multe persoane au fost implicate în atac.

Știm că a fost o petrecere în casă la care au participat peste 100 de adolescenți. Avem foarte puține informații în acest moment”, se arată în comunicatul poliției. 

Autoritățile nu au făcut publice numele victimelor în declarație. Douglasville se află la puțin peste 32 de kilometri vest de Atlanta, capitala Georgiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Doi morți și șase răniți, după un atac armat, într-o casă din SUA. În incintă se aflau peste 100 de tineri, la o petrecere