Antena Meniu Search
x

Doi părinţi au murit unul după altul la diferenţă de doar câteva săptămâni, în Anglia. Un copil de doar 10 ani va creşte fără ambii părinţi

Au plecat rând pe rând, unul după altul, lăsând o familie numeroasă înlăcrimată, dar şi un fiu de doar 10 ani, cu autism, care avea mai mult ca oricând nevoie de ei. Apropiaţii au adus tributuri unei mame „minunate” şi unui tată „iubitor”, după ce aceştia au murit la diferenţă de doar patru săptămâni.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 14:59

Cei doi mai aveau două fete şi doi băieţi adulţi din alte relaţii. Jill Skivington, 46 de ani, şi partenerul său, alături de care a stat 15 ani, Gary Armstrong, 49 de ani, au fost amintiţi ca fiind părinţi dedicaţi copiilor lor, dar şi unul altuia.

Au murit unul după altul

Jill a murit pe 12 mai, după ce suferit un infarct, dar şi un atac cerebral catastrofal, la doar patru săptămâni după ce Gary a murit din cauza unui infarct. Alfie, fiul lor de 10 ani, va trebui să crească acum fără cele două repere importante din viaţa lui. Jill mai avea două fete, Katy, 21 de ani, şi Ellie, 22 de ani, care l-au privit mereu pe Gary ca tatăl lor. La rândul său, acesta avea doi fii, Tom şi Dean, 23 de ani, dintr-o relaţie anterioară.

Fratele lui Jill, Andrew, 42 de ani, a mărturisit: „Este un adevărat ghinion, este îngrozitor. Vom încerca să fim acolo cât de mult putem, dar nu vom putea înlocui niciodată o mamă. Gary era nostim și a fost mereu acolo pentru ei. Dacă pierzi unul dintre părinți, poți să faci față și să ajuți la umplerea acelui gol - dar când îi pierzi pe amândoi, trebuie să le umpli pe amândouă. Este foarte trist”.

Pe acelaşi subiect

Oamenii au devenit îngrijoraţi când Gary, care lucra ca inginer, nu s-a prezentat la muncă pe 13 aprilie. Fratele lui Jill și fiica ei, Katy, au mers să-l verifice acasă și, din păcate a descoperit că murise pe canapea în timp ce se uita la televizor. „Jill era de neconsolat, era devastată”, a mai povestit fratele ei.

Câteva săptămâni mai târziu, pe 1 mai, Katy şi Ellie petreceau weekendul cu mama lor, când s-a îmbolnăvit. Din păcate, ea a avut două cheaguri de sânge - unul în inimă și unul în creier - care i-au cauzat un atac de cord și un accident vascular cerebral catastrofal și umflarea ulterioară a creierului. În ciuda eforturilor depuse de personalul medical de la Northumbria Specialist Emergency Care Hospital, Newcastle Freeman Hospital și Royal Victoria Infirmary, Jill a murit pe 12 mai.

„A fost atât de ghinionoasă. A avut un cheag de sânge în inimă și unul în creier în același timp. Doamna doctor a trebuit să ia o decizie care dintre ele era mai grav. Inima a fost prima, i-au pus un stent și au trebuit să facă o operație după aceea pentru a elibera presiunea asupra creierului ei. Medicii ne-au pregătit pentru ce e mai rău pentru că nu credeau că se va mai face bine", a mai spus Andrew.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Doi părinţi au murit unul după altul la diferenţă de doar câteva săptămâni, în Anglia. Un copil de doar 10 ani va creşte fără ambii părinţi