Antena Meniu Search
x

Video "Visase de mult timp la acea mașină". Cătălin, un tânăr român din Italia, a murit într-un cumplit accident, la doar 28 de ani

Viața unui tânăr român din Italia a sfârșit brusc, duminică dimineață, în urma unui accident teribil în Agugliaro, o comună din provincia Vicenza, regiunea Veneto. Cătălin Bostan avea doar 28 de ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.05.2022, 12:21

"Visase de mult timp la acea mașină". Cătălin, un tânăr român din Italia, a murit într-un cumplit accident, la doar 28 de ani - corrieredelveneto.corriere.it / notizie.it

Tragicul accident a avut loc duminică, în jurul orei 4 dimineața, pe via Marconi, scrie presa locală. 

Din primele informații, Cătălin se afla la volanul unei Alfa Romeo Giulia atunci când a pierdut controlul direcției într-o curbă, a virat pe iarbă la stânga, apoi a lovit violent cu mașina un copac.

Tânărul venit în Peninsulă din România, împreună cu părinții, în urmă cu 20 de ani, în căutarea unei vieţi bune, și-a găsit sfârșitul în doar câteva secunde, în urma unui impact devastator.

Cătălin a murit pe loc, echipajele de prim ajutor sosite la locul accidentului nu au mai putut decât să declare decesul. Potrivit jurnaliștilor Il Gazzettino, se pare că mașina românului circula cu viteză mare în momentul tragediei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cătălin "era un băiat de aur"

Stefano Mutta, angajatorul tatălui băiatului, a declarat despre Cătălin că era un băiat de aur. 

"Sunt șocat. Îl știu de când era mic, venea des aici, la mine acasă. E ca și cum mi-aș fi pierdut fiul", mărturisește bărbatul.

Tatăl lui Cătălin, pe nume Constantin, lucrează pe șantier, iar mama ca badantă pentru mama lui Stefano Mutta, astfel că cele două familii au fost mereu în relații foarte bune. 

"În 20 de ani nu am avut nicio neînțelegere, iar Cătălin era mereu disponibil și foarte bine educat", a mai spus Mutta.

Ce s-a întâmplat înainte de accident?

Antreprenorul italian a precizat că tânărul român nu obișnuia să bea și conducea cu prudență.

"Nu bea, nu conducea cu viteză, ci foarte prudent. Visase de mult timp la acea mașină și avea foarte mare grijă de ea", continuă Stefano Mutta. Ce s-a întâmplat înainte de accident? O întrebare la care vor răspuns și membrii familiei, copleșiți de o durere imposibil de descris. 

Carabinierii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea nenorocirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Visase de mult timp la acea mașină". Cătălin, un tânăr român din Italia, a murit într-un cumplit accident, la doar 28 de ani