Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi ruşi, arestaţi după ce şi-au lăsat bebeluşul de doar o lună să moară de foame. Țineau o dietă bizară, în care "se hrăneau cu lumina soarelui"

Doi părinți au fost arestați în Rusia, după ce și-au lăsat bebelușul să moară de foame. Cei doi credeau că „se hrănesc cu lumina soarelui” și au încercat să-l facă pe micuțul de doar o lună să supraviețuiască la fel. 

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 22:41

Mama, Oxana Mironova, în vârstă 33 de ani, este cercetată pentru uciderea din neglijență și a fost pusă în arest la domiciliu pentru două luni de către un judecător. Partenerul ei, Maxim Lyutyi, în vârstă de 43 de ani, la fel ca și soția sa, crede în „se hrănește cu lumina soarelui”, a raportat Zvezda News, potrivit Mirror.

Maxim a fost reținut, de asemenea, după ce a opus rezistență în fața poliției. Băiațelul a murit la vârsta de aproximativ o lună din cauza pneumoniei și pentru că a fost înfometat. Autoritățile rusești au deschis o anchetă și examinează acum modul în care a sfârșit micuțul, în apropierea stațiunii Soci, la Marea Neagră. Copilul s-ar fi născut acasă și nu a fost consultat de medici.

Cuplul ținea o dietă în care se "hrănea cu soare"

Maxim este cunoscut ca „un propagandist al alimentelor crude” și un profesor în lifestyle, promovând în mediul online diferite metode de „curățare a corpului”. El și iubita lui au fondat un club numit „The Living Man” menit să-i ajute pe ruși „să-și îmbunătățească sănătatea și să-și rezolve problemele personale”. El este descris ca un „maestru al lucrului cu corpul și conștiința” și a oferit „vindecare” clienților săi.

Cuplul a încercat să supună copilul la o astfel de dietă, în care oamenii trăiesc fără mâncare și apă pentru o perioadă lungă de timp și se „hrănesc cu soare”. Postările sale de pe rețelele sociale sunt pline de noțiuni bizare, inclusiv acuzând-o pe Greta Thunberg că este o „actriță” și susținând că imprimantele 3D făceau parte din viața secolului al XIX-lea.

În urmă cu nouă săptămâni, a postat un videoclip cu el conducând cu 224 km/h, cu mult peste limita de viteză din Rusia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Doi ruşi, arestaţi după ce şi-au lăsat bebeluşul de doar o lună să moară de foame. Țineau o dietă bizară, în care "se hrăneau cu lumina soarelui"