Antena Meniu Search
x

Doi turişti s-au cazat în Algarve, Portugalia: unul e mort, celălalt dispărut. Mister în zona cu cea mai frumoasă plajă din Europa

Un turist străin, în vârstă de aproximativ 35 de ani, a fost găsit mort într-un apartament de vacanţă din Algarve, Portugalia. Colegul său de cazare este de negăsit, iar poliţia portugheză încearcă din răsputeri să descâlcească iţele acestui caz misterios.

de Redactia Observator

la 15.04.2024, 21:17

Vezi și

Un turist britanic a fost găsit mort într-un apartament de vacanţă din Algarve, Portugalia. Bărbatul, care are aproximativ 35 de ani potrivit primelor informaţii citate de Mirror, a fost descoperit fără viaţă într-un imobil din oraşul Albufeira. Acesta ar fi stat acolo împreună cu un prieten.

Colegul de cameră al victimei, dispărut

Cotidianul Correio da Mana transmite că acest individ, colegul de cazare al bărbatului decedat, este de negăsit. Naţionalitatea acestuia, precum şi alte semnalmente nu au fost făcute publice până în acest moment. 

Poliţia nu a făcut declaraţii oficiale cu privire la investigaţia în curs de desfăşurare. Echipaje de poliţie, ambulanţă şi pompieri s-au deplasat la faţa locului, unde a fost constatat decesul.

Albufeira este un oraş din sudul regiunii portugheze Algarve, zonă celebră pentru plajele sale spectaculoase, cu nisip auriu, dar şi pentru viaţa de noapte extravagantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Doi turişti s-au cazat în Algarve, Portugalia: unul e mort, celălalt dispărut. Mister în zona cu cea mai frumoasă plajă din Europa