Antena Meniu Search
x

Donația care a schimbat viața unei fetițe de 11 ani cu alopecie. Colegii râdeau de ea pentru că este cheală: "Prietenii mei sunt drăguți, eu nu sunt"

O fetiță a povestit cum a fost batjocorită de copiii de la școală pentru faptul că este cheală, după ce a fost diagnosticată cu alopecie. Acum, copila de 11 ani a primit o perucă personalizată, performantă, care o va ajuta să-și reconstruiască viața și încrederea de sine. 

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 13:58

Bonnie Pullan, o fetiță curajoasă în vârstă de 11 ani, a primit cadoul perfect pentru Crăciun: o perucă de peste 6.000 de dolari care o va ajuta să-și reconstruiască viața.  A început să-și piardă părul în urmă cu trei ani, iar de atunci a trăit fiecare zi de școală ca pe un coșmar. Colegii râdeau de ea și o făceau să ajungă acasă cu lacrimi în ochi, relatează Mirror.

Mama copilei, Wendy, în vârstă de 38 de ani, din Halifax, West Yorkshire, a spus că a observat prima dată o chelie formată pe capul lui Bonnie după ce fetița a împlinit șapte ani. Acum, i-a fost creată o peructă personalizată dintr-o matriță 3D a capului ei, are este lipită de scalp cu ajutorul unui adeziv foarte rezistent, de lungă durată. Asta înseamnă că fetița poate purta peruca ani de zile, fără să fie nevoită să o dea jos. Mama ei spune că acest lucru o va ajuta să-și recapete încrederea de sine. 

Fetița a fost diagnosticată cu alopecie

Bonnie a spus că a fost „șocată” când i s-a pus peruca în cap, după ce un donator anonim a ajutat-o să atingă suma de care avea nevoie.

Pe acelaşi subiect

Am fost și le-am arătat tuturor prietenilor mei de la școală și acum vreau doar ca alți copii care suferă de același lucru să se simtă așa cum mă simt eu acum, fericiți, încrezători și uimitori. Sunt atât de recunoscător tuturor celor care m-au ajutat să obțin acest lucru. Pentru că au făcut totul posibil. Am din nou păr", a spus fetița emoționată. 

Bonnie venea acasă plângând în fiecare zi de la școală, iar la un moment dat a avut perioade în care refuza să mănânce.  Medicii au diagnosticat-o ulterior pe biata fată cu alopecie, o boală uneori permanentă a căderii părului, care a fost provocată de stresul experiențelor ei zilnice la școală.

Și în timp ce Wendy a reușit să oprească această hărțuire constantă, părul ei nu a reușit să crească din nou din cauza problemelor ei continue de anxietate. Starea de spirit a lui Bonnie se deteriora pe zi ce trece a început să se închidă în ea foarte mult.

Prietenii mei sunt drăguți, eu nu sunt drăguță”, i-a spus ea mamei sale. 

O clinică a făcut campanie pentru a strânge cei banii de care Bonnie avea nevoie pentru tratament. 

"Sunt o mamă fericită. Fata mea este fericită", a spus mama feței. 

Bonnie îl va purta 24 de ore din 24, 7 zile pe zi, timp de până la 4 săptămâni, dar va merge la Yorkshire Hair Clinic pentru programările gratuite de întreținere. Fabricată 100% din păr uman și culoare personalizată potrivită cu părul și scalpul lui Bonnie, peruca poate fi spălată și coafată ca și cum ar fi propriul păr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Donația care a schimbat viața unei fetițe de 11 ani cu alopecie. Colegii râdeau de ea pentru că este cheală: "Prietenii mei sunt drăguți, eu nu sunt"