Antena Meniu Search
x

Drama singurătăţii: Femeie de 45 de ani, moartă în casă de două luni, în Italia. Vecinii au fost alertaţi de mirosul îngrozitor

Descoperire înfiorătoare în Trapani, regiunea Sicilia. Trupul neînsufleţit al unei femei în vârstă de 45 de ani a fost găsit în casă, după aproximativ două luni de la deces. Cadavrul era într-un stadiu avansat de descompunere. Alarma a fost dată după ce vecinii s-au plâns de mirosul îngrozitor care venea din apartamentul ei.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 10:13

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

O adevărată dramă a singurătății. Timp de vreo două luni, nimeni n-ar fi observat sau ar fi căutat-o pe femeia de 45 de ani. Abia când unii vecinii s-au plâns de mirosul urât din casă, a ieșit la iveală realitatea tragică. De altfel, nimeni nu a răspuns la ușa apartamentului când polițiștii și pompierii au intervenit să intre luni, 17 aprilie. Era deja prea târziu.

Femeia locuia singură şi se îndepărtase de rude

Odată forțată ușa de la intrare, oamenii legii au făcut macabra descoperire. La scurt timp s-a deplasat la fața locului și medicul legist care, dintr-o examinare inițială a cadavrului, a stabilit că decesul avusese loc în urmă cu aproximativ două luni, notează Fanpage.

Momentan, se presupune a fi o moarte naturală, dat fiind faptul că nu au fost găsite semne de violență și nici semne de intrare forțată. Având în vedere starea cadavrului și dinamica descoperirii, procurorul a dispus însă efectuarea necropsiei pentru a stabili cauzele reale ale morții. Ancheta este în curs de desfăşurare. 

Citește și: Consumul de proteine reduce simptomele depresiei

Potrivit primelor informații, femeia locuia singură în casă de când suferise o despărţire și ducea o viață în singurătate. Se pare că suferea de depresie și rupsese și legăturile cu rudele. Din acest motiv, nimeni nu a căutat-o ​​în ultimele săptămâni. Momentan, ipoteza predominantă este că era bolnavă și nu a mai putut să ceară ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Drama singurătăţii: Femeie de 45 de ani, moartă în casă de două luni, în Italia. Vecinii au fost alertaţi de mirosul îngrozitor