Antena Meniu Search
x

Video ''Nimeni nu mă iubește!'' Ultimele ore ale băieţelului de șase ani, care a fost hrănit doar cu sare, înainte să fie bătut până la moarte de părinţi, în Anglia

Ultimele momente îngrozitoare ale unui băieţel de șase ani îl arată cum se străduiește să-și ridice plapuma de pe podea, unde a fost forțat să doarmă zile în șir, cu doar câteva ore înainte de a fi ucis de tatăl și mama vitregă.

de Redactia Observator

la 19.05.2022, 14:34

Clipul sfâșietor, surprins de o cameră de supraveghere, îl arată pe Arthur Labinjo-Hughes slăbit, cum se strâmbă de durere, în timp ce încearcă să-și ridice plapuma. Filmarea supărătoare a fost prezentată marți juraților la Coventry Crown Court, unde Thomas Hughes, 29 de ani, și Emma Tustin, 32 de ani, sunt acuzați că l-au ucis pe Arthur la casa lor din Solihull, West Midlands, pe 17 iunie, anul trecut, conform Daily Mail

În videoclipul filmat cu doar câteva ore mai devreme, pe 16 iunie, băiatul este văzut luptându-se să stea în picioare, înainte de a se prăbuși pe podeaua sufrageriei. Arthur spune ''nimeni nu mă iubește'' de patru ori, în timp ce se străduiește să meargă în cealaltă parte a camerei. În clipurile audio prezentate instanţei, micuțul Arthur este de asemenea auzit spunând ''nimeni nu mă va hrăni'' de șapte ori în 44 de secunde.

Instanța a aflat că micuţul a suferit o leziune cerebrală, după ce a fost torturat cu cruzime. Acesta a stat ore în şir fără hrană şi apă și i se dădea să mănânce doar sare. Hughes și Tustin neagă uciderea lui Arthur și multiplele acuzații de cruzime împotriva copiilor. Procesul în acest caz continuă. 

Juriul a auzit că Tustin îi trimitea adesea mesaje lui Hughes în care îi spunea lucruri precum ''a început din nou'' sau ''încă merge''. Procuratura a declarat că aceasta a înregistrat mai mult de 200 de note vocale într-o perioadă de trei luni. Arthur a fost auzit chemându-și unchiul și bunica în unele dintre ele.

Pe acelaşi subiect

Micuţul a fost înfometat şi bătut până la moarte

Băieţelul se mutase în grija tatălui său după ce mama lui, Olivia Labinjo-Halcrow, a fost acuzată că și-a ucis noul partener în februarie 2019. Hughes a cunoscut-o online pe mama celor patru copii, Tustin, înainte ca cuplul să se mute cu Arthur în casa ei de lângă Solihull, în West Midlands, când guvernul a introdus un lockdown din cauza pandemiei. 

Aceştia sunt acuzaţi de omucidere după ce şi-au părăsit copilul care agoniza după ce a suferit o leziune cerebrală care i-a pus viaţa în pericol. Tustin ar fi comis atacul în timp ce avea grijă de fiul ei, după care ar fi luat telefonul mobil pentru a-şi filma copilul în timp ce acesta agoniza, potrivit The Sun. Abia peste 12 minute femeia a sunat la ambulanţă, prea târziu, potrivit salvatorilor. Femeia le-a transmis celor din dispecerat că "băieţelul a căzut şi s-a lovit cu capul de podea de cinci ori". Cei doi ar fi încercat să scape cu orice preţ de cadavru, gândindu-se chiar să îl arunce la gunoi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » ''Nimeni nu mă iubește!'' Ultimele ore ale băieţelului de șase ani, care a fost hrănit doar cu sare, înainte să fie bătut până la moarte de părinţi, în Anglia