Antena Meniu Search
x

"Drum lin lângă mami a ta, Ady". Un şofer român, găsit mort în cabina TIR-ului în care lucra, în Anglia. Era angajat de doar trei zile

Abia îşi găsise un nou loc de muncă şi era fericit. Dar nimeni şi nimic nu anunţa tragedia care avea să urmeze.

de Monica Palade

la 05.06.2023, 15:48

La trei zile după ce începuse să lucreze pentru o nouă companie, Adrian a fost găsit mort în cabina TIR-ului în care lucra. Se întâmpla la sfârşitul lunii mai. Acum sora lui, stabilită în Italia, încearcă să strângă bani să îşi aducă fratele în ţară, în Fălticeni, pentru a-l îngropa creştineşte. Cei doi îşi pierduseră şi mama.

"Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“

„Fratele meu a decedat in cabina de TIR unde muncea de numai 3 zile. Cu mare durere în suflet apelez la oricine mă poate susține în momentul de față. Suma de care avem nevoie nu este foarte mare, deoarece s-au strâns deja ceva bănuți. Prietenii s-au mobilizat și sunt alături de mine. Vă mulțumesc. Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“, este mesajul Mirelei.

Vestea morţii tânărului care avea toată viaţa înainte i-a cutremurat pe apropiaţi. Mesajele au curs pe reţelele de socializare. „Dumnezeu să-l odihnească în pace, prea dureros si foarte trist, drum lin l\ngă mamy tău Ady”, „Dumnezeu sa te ierte si odihna vesnica,imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa ne mai vedem de ff.mult timp”, „Nu pot sa cred!!!!!! Nepotul meu Adrian ne-a făcut cea mai grea figură....ne-a părăsit! Dumnezeu sa aibă grijă de tine”, „Eu cred ca toți cei care l-au cunoscut și toți prietenii lui vor veni sa-l întâlnească pt ultima dată și să-l conducă pe ultimul drum, ultima întâlnire....ultima....” „Fratele meu drag,mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace”, „Deci nu cred că ai plecat de lângă noi ,nu cred nu cred nu cred”, „Odihna vesnica…prea tânăr te-ai dus…”, „Offfffff de ce?????? Ai plecat prea devreme la mama!!!!! Odihnește-te in pace fratello mio”, „Ohhhh nu se poate asa tinar ai plecat Adi !!! Nu pot sa cred !!”, „Adrian, în loc sa ne chemi la nunta ta, ai ales sa ne frângi inimile tuturor de tristețe și neputință... acum cred ca te uiți la noi și râzi de fiecare”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » "Drum lin lângă mami a ta, Ady". Un şofer român, găsit mort în cabina TIR-ului în care lucra, în Anglia. Era angajat de doar trei zile