Antena Meniu Search
x

Foto Dumitru a murit în Italia, la doar 32 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un zid de beton. Doi copii au rămas acum orfani de tată

Moarte cumplită pentru un român de doar 32 de ani din Italia. Dumitru Bogdan Hanganu, rezident în Loro Ciuffenna, a sfârșit joi seara, într-un cumplit accident petrecut pe șoseaua de centură Terranuova Bracciolini, scrie arezzonotizie.it.

de Monica Palade

la 03.03.2023, 16:09

Românul, care conducea un Audi A6, a derapat de-a lungul șoselei de centură Terranuova Bracciolini, s-a răsturnat peste balustradă și s-a oprit într-un zid de beton. Impactul violent a fost fatal pentru șofer. La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe și echipaje de salvare.

Românul scos mort dintre fiarele mașinii

Pompierii l-au extras pe Dumitru dintre fiarele mașinii. Pentru bărbat, nu s-a mai putut face nimic. Doi copii au rămas acum orfani de tată.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs accidentul. Românul era proprietarul unei firme care producea uși, ferestre, rame, obloane și porți metalice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Dumitru a murit în Italia, la doar 32 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un zid de beton. Doi copii au rămas acum orfani de tată