Antena Meniu Search
x

Foto „E o nebunie, te întrebi de ce au făcut-o”. O fată de 10 ani, ucisă de trei băieţi, dintre care cel mai mare este un adolescent de 16 ani, într-un orfelinat din Germania

O nouă crimă şochează Germania. O fată de 10 ani, de la un orfelinat din Wunsiedel, provincia Bavaria, a fost ucisă de trei copii.

de Monica Palade

la 06.04.2023, 11:46

Cel mai mare dintre suspecţi este un adolescent de 16 ani. Cadavrul copilei a fost găsit, marţi dimineaţa, la ora 8.45, de un angajat al centrului de asistență pentru copii și tineret Sf. Iosif. Potrivit informațiilor BILD, copila era moartă în camera ei, pe patul ei.

"Un şoc imens"

Presupușii autori se află deja în arest, într-o unitate de protecție a tinerilor. Se crede că micuţa era moartă deja de câteva ore atunci când a fost găsită. Totodată se pare că fata fusese şi violată. Incidentul şocant a avut loc într-o clădire mai mică, puțin îndepărtată de reşedinţa principală, în apropierea unei instalații de apă. Oamenii legii i-au audiat şi pe vecini.

„Poliția şi parchetul din Hof au efectuat o anchetă privind moartea unui copil de 10 ani. Fata era găzduită într-o unitate pentru copii și tineret din Wunsiedel. A fost găsită moartă acolo ieri dimineață. Pe baza stadiului actual al investigațiilor, presupunem o moarte nefirească prin influența unor terți”, a declarat procurorul Matthias Goers. „Fata a fost găsită într-o cameră. Nu pot confirma nicio informație despre suspecți în acest moment. Trebuie să așteptăm investigațiile și apoi să clarificăm faptele cu exactitate și motivele. Există un număr mare de martori care sunt audiaţi. În plus, există și alte piste”, a continuat Goers.

Pe acelaşi subiect

În orfelinat, care funcţionează de 40 de ani, sunt cazaţi 89 de tineri și copii din toată Germania. Locuitorii orașuluisunt în stare de șoc. „Marți, la ora 13.00, doi detectivi au venit la mine și au vrut să afle dacă am auzit zgomote neobișnuite în timpul nopții și dacă lumina din curte s-a stins. Dar nu am observat nimic, deși locuiesc chiar peste drum”, a povestit Udo Dumler, un pensionar de 67 de ani, care locuieşte vizavi.

„Este un șoc imens pentru Wunsiedel. Toți cei care urcă în taxiul meu vorbesc despre asta. Dacă așa ceva se întâmplă și într-un orfelinat. Ce se întâmplă oare în mintea unor astfel de copii?”, a povestit şi un taximetrist.

„Te sperii puțin. Eu nu sunt chiar aşa în vârstă. E o nebunie, te întrebi de ce au făcut-o. Îi cunoști pe copii din vedere, dar nu prea ai avut contact cu ei. Acum nu li s-a permis să iasă din casă de ieri”.

Cei trei suspecţi nu au fost duși în custodia poliției, ci au fost găzduiți într-un centru de protecție a tinerilor. Deocamdată, poliţiştii continuă să strângă date şi mărturii.

Acest caz amintește de Luise, în vârstă de 12 ani, care a fost recent găsită moartă într-o pădure de lângă Freudenberg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » „E o nebunie, te întrebi de ce au făcut-o”. O fată de 10 ani, ucisă de trei băieţi, dintre care cel mai mare este un adolescent de 16 ani, într-un orfelinat din Germania