Antena Meniu Search
x

Copilă de doar 13 ani, înjunghiată cu 114 lovituri de cuţit de un tânăr de 16 ani. Gestul făcut de sora victimei: "Ne-a luat totul. Nu există durere mai mare"

Un adolescent din Florida a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce a înjunghiat de 114 ori o tânără majoretă de doar 13 ani. Copila fost găsită moartă într-o pădure în apropiere de Jacksonville, Florida.

de Redactia Observator

la 25.03.2023, 12:36

Gestul făcut de sora victimei
Copilă de doar 13 ani, înjunghiată cu 114 lovituri de cuţit de un tânăr de 16 ani - St. Johns County Sheriff's Office / Twitter / Profimedia

Aiden Fucci, în vârstă de 16 ani, a pledat vinovat la începutul acestui an pentru că a înjunghiat-o și ucis-o cu brutalitate pe Tristyn Bailey, în vârstă de 13 ani, în 2021.

„Această crimă nu a avut niciun motiv. Acest lucru nu a fost făcut din lăcomie, nu a fost făcut ca o răzbunare, nu a fost o crimă pasională... Nu a existat niciun motiv, nu a fost niciun scop”, a spus judecătorul, înainte de a-l condamna pe Aiden. 

Forest Bailey, tatăl lui Tristyn, a vorbit în numele familiei, după ce tânărul de 16 ani și-a primit sentința. „Tristyn, am vrut să te anunț că suntem atât de mândri de tine. Ai dat mereu tot ce ai avut mai bun. Ar trebui să fii mândră de prietena care ai fost, de coechipierul care ai fost, de ceea ce ai lăsat în urmă și de oamenii care te-au cunoscut”, a spus el.

Tristyn a fost găsită moartă într-o pădure în apropiere de Jacksonville, Florida, pe 9 mai 2021. Imaginile de pe o cameră de supraveghere au surprins-o pe tânără alături de Aiden, chiar înainte ca tragedia să se producă, relatează Today.

Pe acelaşi subiect

A ucis-o după o ceartă minoră

După crimă, Aiden le-a spus anchetatorilor că s-a certat cu Tristyn după ce au plecat de la un prieten și că, într-un moment de furie, a împins-o pe aceasta la pământ, lovind-o în cap. Anchetatorii au descoperit însă hainele pe care acesta le purta în noaptea crimei și care erau acoperite cu sângele victimei. Fără nicio ezitare, a înjunghiat-o de 114 ori pe copilă. 

Deși are doar 16 ani, el a fost judecat ca un adult. Pentru modul grotesc în care a ales să „își facă dreptate” a fost condamnat la închisoare pe viață. Potrivit procurorilor, atacul a fost premeditat. Tatăl lui Tristyn a spus că „nu există cuvinte” pentru a descrie ceea ce a însemnat fiica lui pentru familia sa și i-a mulțumit judecătorului pentru sentința finală.

„Suntem foarte recunoscători pentru acest verdict și am simțit că este decizia corectă, având în vedere cât de odioasă a fost crima și comportamentul lui Aiden”, a spus tatăl victimei.

Sora lui Tristyn, Alexis Bailey, a umplut un borcat cu 114 mărgele de sticlă, pentru a reprezenta de câte ori a fost înjunghiată sora ei.

„Aiden Fucci nu i-a luat doar viața lui Tristyn în acea zi, ci ne-a luat totul. Nu există durere mai mare. Nu există furie mai mare decât cea pe care o simt eu acum. Dreptatea este doar un cuvânt pentru mângâiere, dar asta nu o aduce înapoi”, a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Copilă de doar 13 ani, înjunghiată cu 114 lovituri de cuţit de un tânăr de 16 ani. Gestul făcut de sora victimei: "Ne-a luat totul. Nu există durere mai mare"