Antena Meniu Search
x

Foto Detalii tulburătoare din ancheta uciderii copilei de 12 ani din Germania. Ce făceau criminalele fetei, la o zi după faptă? „Nu pot să cred”

Detalii de-a dreptul tulburătoare ies la iveală în cazul uciderii Luisei, copila de 12 ani omorâtă de colegele sale de clasă din Germania.

de Monica Palade

la 17.03.2023, 16:19

A doua zi după ce au ucis-o cu bestialitate și i-au abandonat trupul în pădure, cele două adolescente s-au filmat dansând fericite pe TikTok. Totodată, au făcut și un clip prin care cereau ajutor ca să își găsească victima.

Și-au ucis prietena cu sălbăticie și au dansat de fericire

Cadavrul copilei de 12 ani a fost găsit în pădurea din Freudenberg, după o mobilizare masivă a poliției. Fata fusese înjunghiată de peste 30 de ori. Clipurile de pe TikTok au fost descoperite de un jurnalist german WELT, care a dezvăluit că cel în care autoarele cumplitei crime dansau a fost postat, duminică, ziua în care victima lor a fost găsită.

„Nu-mi vine să cred că postezi un videoclip dansând a doua zi după crimă”, a comentat cineva la imagini. Un alt coleg de clasă ar fi adăugat: „Când scaunul tău din sala de clasă a fost gol în această dimineață, știam cu toții ce s-a întâmplat”. „Cum ai putut face asta?” sau „Nu pot să cred”, au fost alte mesaje postate.

Luise, care a dispărut după ce a părăsit casa unui prieten din Freudenberg, s-ar fi plâns unui adult că cele două colege o hărțuiesc de luni de zile, potrivit ziarului german Bild, citat de Daily Mail. Cele două fete, care au fost zărite de o vecină în timp ce mergeau în pădure cu Luise, „în cele din urmă au recunoscut crima”, a declarat Florian Locker, șeful departamentului de omucideri al poliției din Koblenz. Conform legislației germane, copiii sub 14 ani sunt sub vârsta de răspundere penală. Anchetatorii nu au găsit încă „cuțitul” folosit pentru a comite crima.

După înjunghiere, fetele s-au întors la casa adolescentei de 13 ani. Locuitorii din Freudenberg, Renania de Nord-Westfalia, au depus flori și au așezat lumânări lângă zona împădurită în care a fost găsit trupul Luisei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Detalii tulburătoare din ancheta uciderii copilei de 12 ani din Germania. Ce făceau criminalele fetei, la o zi după faptă? „Nu pot să cred”