Antena Meniu Search
x

Foto Elev mort de epuizare, forţat să alerge fără oprire pe caniculă de propriul profesor, în SUA. Copilul a implorat după apă până a leşinat

Un băiat de 12 ani din California a murit în timpul orei de sport, după ce a fost forțat să alerge pe o căldură de 32 de grade, din cauză că nu avea echipament. A implorat după apă și ajutor înainte de a se prăbuși și a rămâne inconştient pe teren.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 10:14

Yahshua 'YaYa' Robinson, un elev de gimnaziu din California, s-a prăbuşit pe teren în jurul orei 11 dimineața marți. Când au sosit ajutoarele, l-au dus de urgență la spital dar tânărul a intrat în stop cardiac și a murit, relatează Daily Mail.

Băiatul alerga neîncetat la 32 de grade, fără apă 

Amarna Plummer, mătușa băiatului, a declarat pentru presa locală că băiatul nu avea echipament sportiv pentru cursul de educație fizică și a fost pus să alerge drept pedeapsă, apoi a început să se simtă rău. „Întindea mâna către profesor spunându-i că are nevoie de apă. A spus că nu poate respira. Le spunea copiilor asta.”

Mătuşa băiatului a creat o pagina de donaţii pe GoFundMe pentru a-i ajuta părinţii cu cheltuielile de înmormântare. Acolo au specificat că temperaturile extreme care au lovit anumite părți din California de Sud ar fi putut fi un factor în moartea fiului lor. În momentul în care băiatul lor se afla pe teren, temperaturile s-au ridicat la 32 de grade. Familia copilului susține că cineva trebuie să fie tras la răspundere pentru moartea lui.

Noul an școlar tocmai începuse pe 9 august

Părinții lui Robinson și cei trei frați ai lui încearcă să se împace cu moartea lui prematură și au declarat că sunt „încă în stare de șoc și neîncredere”. Ei l-au numit pe fiul lor „un copil strălucitor, talentat și iubitor, care avea un viitor strălucit înaintea lui”. Familia încă așteaptă raportul oficial al autopsiei copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Elev mort de epuizare, forţat să alerge fără oprire pe caniculă de propriul profesor, în SUA. Copilul a implorat după apă până a leşinat