Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Era doar piele şi os". Ghemuit de frig şi înfometat, un pudel a păzit cadavrul stăpânei sale de 76 de ani, moartă de peste o săptămână, în UK

Dragoste până după moarte. Un pudel a fost găsit ghemuit lângă cadavrul stăpânei sale de 76 de ani, care murise de mai bine de o săptămână, într-o casă din Țara Galilor.

de Aura Trif

la 28.03.2024, 17:29

Poppy și stăpâna ei au fost găsite de o vecină care s-a dus să o verifice pe bătrâna de 76 de ani la locuința ei, după ce nu o mai văzuse de câteva zile. Vecina ei, Christie Powell, în vârstă de 37 de ani, s-a uitat prin cutia poștală și a văzut-o pe Yolande prăbușită pe podea, alături de câinele ei care era doar piele și os, ghemuit pe podea, relatează Daily Mail.

Christie a aflat mai târziu că Yolande era moartă de cel puțin o săptămână, timp în care animalul ei loial de 8 ani nu a părăsit-o. Poppy a fost găsită într-o stare grav de subnutriţie și deshidratată, incapabilă să meargă. Acum se află în grijă la sora lui Christie, în urma tragediei.

La limita foamei şi setei, Poppy nu şi-a părăsit niciodată stăpâna

„A trecut o săptămână până am observat că nu am văzut-o pe la fereastră, iar unul dintre ceilalți vecini a comentat și el, așa că am mers până acolo dar, din păcate, era prea târziu. Sunt îngrijitoare de câini, așa că am grijă pe Poppy. Ea lătra mereu încontinuu și o auzeai dacă băteai la ușă, dar când m-am dus, nu am putut-o auzi lătrând și m-am gândit: „Oh, nu, ceva nu e în regulă aici”. Am bătut la ușă, am bătut la ușă, dar nu a fost niciun răspuns, așa că am decis să strig prin cutia poștală. Când am deschis cutia, am putut vedea scrisori acolo, ceea ce nu era un semn bun și, în timp ce mă uitam am putut să o văd pe Yolande pe podea și pe Poppy întinsă deasupra ei. Poppy era împietrită, era doar piele și os. Ochii ei erau atât de rău. Erau complet lipiţi”, a mărturisit Christie.

Sora lui Christie, Kate, promisese anterior că nu va mai avea niciodată un alt câine, dar, din cauza circumstanțelor tragice ale lui Poppy, a decis să o adopte. „Sora mea o va duce la muncă cu ea, va fi înconjurată de oameni în vârstă și va avea mereu o poală pe care să stea și va fi absolut răsfățată. Yolande, singurul lucru pentru pentru care și-ar face griji este Poppy, unul dintre singurele lucruri pe care le avea pe lume.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Era doar piele şi os". Ghemuit de frig şi înfometat, un pudel a păzit cadavrul stăpânei sale de 76 de ani, moartă de peste o săptămână, în UK