Antena Meniu Search
x

"Era sânge peste tot". Mamă și fiică, găsite fără viață în apartamentul din SUA, după ce un vecin a auzit țipete. Și câinele era mort, cu o pungă pe cap

Crimă grotească în SUA. O femeie de 37 de ani și fiica ei au fost găsite moarte în apartamentul lor. Polițiștii au găsit întreaga locuință acoperită cu sânge, pe cele două înjunghiate și câinele familiei care a fost sufocat cu o pungă de plastic.

de Redactia Observator

la 26.09.2023, 17:51

Mamă și fiică, găsite fără viață în apartamentul din SUA, după ce un vecin a auzit țipete. Și câinele lor era mort, cu o pungă pe cap
Mamă și fiică, găsite fără viață în apartamentul din SUA, după ce un vecin a auzit țipete. Și câinele lor era mort, cu o pungă pe cap - FNTV

Poliția a ajuns la fața locului după ce un vecin a alertat autoritățile, spunând că a auzit țipete venind din casa celor două. Azalea Rivas, în vârstă de 37 de ani, și fiica ei în vârstă de 14 ani au fost găsite în apartamentul lor din New York fără viață, potrivit Mirror.

Ucisă alături de fiică și câinele ei

În apartamentul groazei, polițiștii au descris o scenă parcă desprinsă din filmele horror. Era „sânge peste tot”, iar câinele lor a fost găsit mort, cu o pungă de plastic legată de cap. Potrivit autorităților, cele două erau date dispărute de câteva zile. 

Era sânge peste tot... au dispărut de vineri. Ambele victime erau deja moarte, adultul suferind o rană de înjunghiere, iar fata s-a dovedit a avea un traumatism cranian grav”, a declarat poliția.

Un vecin de la parter a fost trezit vineri în jurul orei 7.20 cu scâncetul câinelui și o agitație înspăimântătoare. Steve Schor, în vârstă de 38 de ani, a declarat pentru The Daily News: 

Ne-am trezit de bătăi puternice și țipete. Am sunat și a venit poliția. Când au urcat, nimeni nu a răspuns. Tot ce au auzit a fost muzică tare. După lovitură, am auzit câinele plângând și apoi s-a oprit”, a declarat un vecin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Era sânge peste tot". Mamă și fiică, găsite fără viață în apartamentul din SUA, după ce un vecin a auzit țipete. Și câinele era mort, cu o pungă pe cap