Antena Meniu Search
x

“Era sufletul meu, o fată atât de frumoasă”. O tânără a fost ucisă cu brutalitate, după ce a refuzat avansurile unui britanic. Bărbatul i-a aruncat trupul în lac

Un britanic în vârstă de 31 de ani a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, după ce a strangulat o adolescentă și i-a aruncat trupul neînsuflețit într-un lac, potrivit The Mirror, pentru că tânăra i-a refuzat avansurile. 

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 11:06

“Era sufletul meu, o fată atât de frumoasă”. O tânără a fost ucisă cu brutalitate, după ce a refuzat avansurile unui britanic. Bărbatul i-a aruncat trupul în lac
“Era sufletul meu, o fată atât de frumoasă”. O tânără a fost ucisă cu brutalitate, după ce a refuzat avansurile unui britanic. Bărbatul i-a aruncat trupul în lac - Poliție

Lewis Haines, în vârstă de 31 de ani, și Lily Sullivan, de 18 ani, s-au întâlnit într-un club din Pembroke, chiar înainte de Crăciun, anul trecut. Cei doi au ieșit în stradă, unde au fost văzuți sărutându-se, apoi s-au retras pe o alee pustie, unde bărbatul ar fi început să-i facă avansuri nepotrivite tinerei.

Mai târziu, trupul neînsuflețit al adolescentei a fost găsit într-un lac din apropierea orașului, cu fața în jos și fără haine. După ce și-a ucis victima și i-a aruncat trupul, bărbatul a trecut nepăsător pe lânga mama fetei, care o aștepta acasă.

Pe 22 august, Haines a pledat vinovat pentru uciderea lui Lily Sullivan, iar judecătorii au ajuns la concluzia că bărbatul a recurs la acest gest, după ce fata i-a refuzat avansurile sexuale. „Este clar că Lewis Haines a vrut să se asigure că Lily a murit. Intenția sa a fost s-o reducă la tăcere. Nu voia ca cineva să știe ce s-a întâmplat în acea alee. Furios și aflat sub infleunța alcoolului, bărbatul a devenit frustrat din cauza refuzului”, spune judecătorul de caz.

Haines a declarat în fața instanței că victima s-a a amenințat că-l va acuza de viol, iar el nu și-a dorit ca iubita și familia sa să descopere acest incident. 

“Era sufletul meu. Totul avea sens când eram împreună. Eram foarte appropriate. O fată atât de frumoasă, întotdeauna vedea doar ce e mai bun în oameni. Nu era deloc o persoană rea sau conflictuală. Bărbatul care mi-a ucis fiica știa că o aștept acasă și a trecut pe lângă garajul nostrum. Durerea pe care o simt, după ce Lily mi-a fost luată, este inimaginabilă”, a declarat mama victimei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » “Era sufletul meu, o fată atât de frumoasă”. O tânără a fost ucisă cu brutalitate, după ce a refuzat avansurile unui britanic. Bărbatul i-a aruncat trupul în lac