Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a înjunghiat iubita, apoi s-a sinucis, în Marea Britanie: ”Era un monstru dependent de sex"

Un bărbat de 41 de ani din Kettering, Marea Britania, şi-a omorât iubita în vârstă de 22 de ani, apoi s-a sinucis.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 03.09.2021, 15:04

Benjamin Green şi iubita acestuia, Maddie Durdant
Benjamin Green şi iubita acestuia, Maddie Durdant - Facebook Ben Green

Cei doi s-ar fi cunoscut la locul de muncă, ambii fiind experţi în marketing, iar relaţia lor ar fi început în urmă cu un an, transmite The Sun. Benjamin Green le povestea adesea prietenilor despre experienţele sale sexuale iar cunoscuții spun despre el că era dependent de sex. 

Prietenii îl descriu ca pe un bărbat care ura femeile. Ben Green își ducea partenerele în diferite locaţii, unde întreţineau relaţii intime, despre care povestea apoi apropiaţilor. Martorii spun că acesta ar fi întreţinut în trecut relaţii sexuale cu opt femei în acelaşi timp."Am înţeles că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu opt femei în acelaşi timp. Era un monstru dependent de sex", au spus prietenii.

Apropiaţii bărbatului au vorbit despre atracţia pe care acesta o avea faţă de femeile mai tinere şi susţin că bărbatul ar fi avut aventuri şi în perioada în care era căsătorit. "Trata femeile ca şi cum ar fi fost proprietatea lui. L-am cunoscut de un an, iar în tot acest timp a petrecut cu sute de femei. Nu trata cu respect relaţiile sale şi era tot timpul nepoliticos cu femeile din jurul lui. Era tot timpul fixat pe ceea ce poate să obţină de la acestea", a mărturisit un prieten. El a fost găsit înjunghiat de poliţişti în casa actualei sale iubite, Maddie Durdant-Hollamby, pe care a omorât-o înainte de a se sinucide.

Poliţia din Northamptonshire a declarat că rapoartele preliminare ale autopsiilor au indicat faptul că ambele decese au fost cauzate de rănile cuţitului folosit de agresor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Un bărbat şi-a înjunghiat iubita, apoi s-a sinucis, în Marea Britanie: ”Era un monstru dependent de sex"