Antena Meniu Search
x

Foto "Erai perfectă, iar acum nu mai eşti printre noi". O tânără mamă şi-a pierdut viaţa în braţele iubitului, în urma unei operaţii estetice, în Turcia

O tânără din Marea Britanie a murit la câteva zile după ce a fost supusă unei operații estetice de lifting fesier în Turcia. A murit în braţele partenerului ei, care a încercat cu disperare să o salveze pe fată. Cei doi se îndreptau către o clinică din Turcia pentru un control în urma unei operaţii estetice.

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 11:12

"Erai perfectă, iar acum nu mai eşti printre noi". O tânără mamă şi-a pierdut viaţa în braţele iubitului, în urma unei operaţii estetice, în Turcia
"Erai perfectă, iar acum nu mai eşti printre noi". O tânără mamă şi-a pierdut viaţa în braţele iubitului, în urma unei operaţii estetice, în Turcia - Facebook

Demi Agoglia, în vârstă de 26 de ani, s-a plâns de dureri în piept cu doar câteva ore înainte să se întoarcă acasă, în Manchester. Ea s-ar fi întors la clinica din Istanbul pentru un control, dar a suferit un atac de cord într-un taxi în drum spre spital cu partenerui ei Bradley Jones, care a încercat cu disperare să o resusciteze, relatează The Sun.

Familia a încercat să o oprească

A fost dusă de urgență la terapie intensivă, dar medicii nu au reușit să o salveze și a fost declarată moartă luni. Se crede că Demi a suferit o serie de atacuri de cord cauzate de o embolie adipoasă, în ciuda faptului că medicii au spus că operația ei de joia trecută a fost un succes. Mama în trei copii, care și-a născut fiul cel mic cu doar șapte luni în urmă, a zburat în Turcia după ce a suferit anterior o intervenție stomatologică, care fusese nereuşită, și alte intervenții chirurgicale.

Azi, fratele ei, Carl, în vârstă de 37 de ani, a povestit cum familia și partenerul ei au încercat să o convingă pe Demi să nu se opereze și a avertizează pe oricine altcineva care se gândește să meargă în Turcia pentru o operație „Să nu o facă!”.

Pe acelaşi subiect

Ploaie de omagii pentru tânără de 26 de ani

„Ni s-a spus că iubitul ei a trebuit să o resusciteze într-un taxi. Credem că s-au întors amândoi la clinică pentru un control şi că ea s-a prăbușit în clinică. Au băgat-o într-un taxi cu partenerul ei. S-a întâmplat ceva în taxi. Nu putea respira. A trebuit să o resusciteze. Nu știu dacă a venit și a murit în spital. Este vag. Nu știm toate detaliile. Cred că acolo va fi un raport al medicului legist. Iubitul ei are nevoie de un certificat de deces înainte să vină acasă. Avea doar 26 de ani, nu ar fi trebuit să moară. A lăsat trei copii mici”, a adăugat tatăl fetei.

Sora mai mică Georgina a postat un videoclip emoționant tribut pe TikTok în care o arată pe Demi. Ea a scris: „Mi-am pierdut sora ieri. Mi-e atât de dor de tine, Demi. Nimic nu mai pare real. Nimic nu va mai fi la fel fără tine, te iubesc Demi x.”

Astăzi, prietenii i-au adus un omagiu lui Demi. Megan Holland a postat pe Facebook: „Strălucește asupra băieţilor tăi frumoşi Demi şi trimite-le puterea de care vor avea nevoie pentru a trece peste asta, nu mi te pot scoate din minte, trebuie făcute mai multe în privința acestor companii stupide. Erai perfectă deja și acum nici măcar nu mai exişti.”

"Mă gândesc la băieții tăi, la familia și prietenii tăi în această perioadă grea. Odihnește-te în pace Demi Agoglia”, a adăugat al apropriat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Erai perfectă, iar acum nu mai eşti printre noi". O tânără mamă şi-a pierdut viaţa în braţele iubitului, în urma unei operaţii estetice, în Turcia