Antena Meniu Search
x

Galerie foto Vedetă din filme pentru adulți găsită moartă în casă la 24 de ani. Thaina Fields dezvăluise abuzurile sexuale care se făceau în industrie

Thaina Fields, o vedetă din filmele pentru adulți, a fost găsită moartă în casă la doar 24 de ani. Cadavrul actriței a fost descoperit în locuința ei din Trujillo, Peru, pe 6 ianuarie.

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 13:50

În urmă cu opt luni, Thaina, pe numele real Abigail, a dezvăluit că a suferit un abuz sexual „foarte puternic” când și-a început cariera în industria filmelor pentru adulți. Oamenii legii nu au dezvăluit încă din ce cauză a murit tânăra, scrie The Sun.

Găsită moartă în casă

“Am fost hărțuită și abuzată sexual după ce am început să fac conținut pentru adulți. Este foarte dur. La început am spus că nu îi pot da în judecată și mulți au crezut că angajându-mă pot face ce vor cu mine, dar apoi am venit acasă, am făcut baie și am plâns. Mi-a spus că trebuie să fiu puternică și am lăsat-o baltă. Mi s-a întâmplat de multe ori. Este foarte dificil să fii femeie și să creezi conținut pentru adulți atunci când societatea este literalmente în r***t”, declara Thaina.

Thania a devenit cunoscută pentru rolurile sale din filmele pentru adulți realizate de compania de producție Milky Peru. La aflarea veștii morții sale, Alejandra Sweet, o prietenă apropiată, a scris:„Frumoasă Thaina, oriunde ești tu, strălucesști ca o vedetă și sunt sigură de asta, nu pot spune mai multe. Speram doar că vei răspunde la ultimul meu mesaj. Un sărut către cer".

Milky Peru a spus: „Nu ne vine să credem asta, refuzăm să trăim fără tine, ne-am dori să te mai vedem o dată. Sperăm că ne va trezi cineva din acest vis urât, vei fi mereu în inimile noastre”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Vedetă din filme pentru adulți găsită moartă în casă la 24 de ani. Thaina Fields dezvăluise abuzurile sexuale care se făceau în industrie