Antena Meniu Search
x

„Este mai jenant decât orice altceva”. Scandal uriaș, după ce trei polițiști din Scoția au fost filmați în timpul unei partide de amor

Este un scandal uriaș și fără precedent, după ce trei polițiști au fost filmați în timp ce erau protagoniștii unei partide de amor.

de Monica Palade

la 25.11.2021, 16:34

„Este mai jenant decât orice altceva”. Scandal uriaș, după ce trei polițiști din Scoția au fost filmați în timpul unei partide de amor - Shutterstock

Omenii legii, doi bărbați și o femeie, erau în afara orelor de program, când au fost înregistrați în timpul mementului intim, pe o proprietate, în liniștitul orășel scoțian Argyll.

Imaginile, care au devenit virale în comunitate, îi arată pe cei trei în apropierea unei ferestre la etajul doi și au fost surprinse luni seara.

„Este un oraș foarte mic, foarte unit – toată lumea vorbește despre videoclip. Nu cunosc pe nimeni care să nu-l fi văzut. Acesta este genul de loc în care toată lumea se cunoaște. Și toată lumea știe cu siguranță cine este poliția din oraș. Este umilitor pentru cei implicați”, a declarat o sursă.

Scandal uriaș în poliția scoțiană

Pe acelaşi subiect

Unul dintre bărbați, care bea dintr-o sticlă de bere, este văzut în picioare deasupra femeii, în timp ce al doilea încearcă să o ajute să se ridice de la podea. Cei care filmează sunt auziți râzând și glumind.

Oamenii din interior au dezvăluit că ofițerii nu știau că sunt filmați. Unul a spus: „Este mai jenant decât orice altceva”. Șefii celor 3 au luat cunoștință de filmarea întâlnirii, după ce a fost postată pe rețelele de socializare.

Un purtător de cuvânt al poliției din Scoția a declarat: „Suntem la curent cu informațiile despre înregistrăre. Cercetările sunt într-un stadiu incipient.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » „Este mai jenant decât orice altceva”. Scandal uriaș, după ce trei polițiști din Scoția au fost filmați în timpul unei partide de amor