Antena Meniu Search
x

Video Prins drogat în timp ce dădea examenul pentru permisul de condus, în Sălaj

Un candidat care voia să obţină permis de conducere a fost prins drogat de poliţişti chiar în timpul examenului. Tânărul de 24 de ani a fost depistat sub influenţa substanțelor psihoactive la volan, în timpul unei acţiuni a oamenilor legii, care verificau dacă se respectă sau nu regulile de circulaţie.

de Monica Palade

la 25.11.2021, 08:26

Vezi și

Deşi la testul pentru alcoolemie, tânărul a ieşit negativ, nu acelaşi lucru se poate spune şi la cel pentru droguri. Bărbatul a fost ulterior condus la spital, pentru prelevare de mostre biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. Cât priveşte permisul de conducere, tânărul de 24 de ani sigur mai are de aştpetat.

Ce spun poliţiştii

„Un tânăr, din municipiul Zalău, în timp ce se afla în proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere a fost depistat pozitiv cu aparatul DrugTest. Tânărul a fost condus la spital, pentru prelevare de mostre biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a declarat Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Prins drogat în timp ce dădea examenul pentru permisul de condus, în Sălaj