Antena Meniu Search
x

Video Percheziții la Brigada Rutieră din București. Sunt anchetați 19 polițiști și 4 agenți de la Poliția Locală Sector 1

Încă un caz de corpuţie în Poliţie. 23 de agenți de la Brigada Rutieră din Capitală și Poliția Locală a Sectorului 1 au fost ridicaţi de mascaţi, în urma a zeci de percheziţii, şi duşi la audieri. Aceştia ar fi luat mită de la şoferi, ca să treacă cu vederea anumite ilegalităţi în trafic.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 13:54

Vezi și

Conform surselor Observator, polițiștii ar fi cerut între 100 și 1000 de euro pentru a trece cu vederea anumite ilegalități. Este vorba despre 19 polițiști de la Brigada Rutieră a Poliției Capitalei și 4 agenți ai Poliției Locale Sector 1.

Operațiune de amploare și din partea DIICOT, sute de percheziții în toată țara

DIICOT a declanșat, miercuri dimineață, o amplă operațiune la nivel național, care vizează anihilarea unor grupări de crimă organizată. Au fost vizate infracțiuni de trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului, cu consecințe deosebit de grave.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate și Terorism anunțase că vor fi puse în executare un număr de 457 de mandate de percheziție domiciliară și 367 de mandate de aducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Percheziții la Brigada Rutieră din București. Sunt anchetați 19 polițiști și 4 agenți de la Poliția Locală Sector 1