Antena Meniu Search
x

"Este o tragedie imensă". Copil de doi ani, sfâşiat de cei trei câini ai familiei. A intrat în stop cardiac şi a murit după două zile într-un spital din Anglia

Un băieţel de doi ani din Anglia a murit după ce a fost atacat de cei trei câini ai familiei sale, în timp ce se juca în curtea casei din Worcestershire.

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 18:53

Copil de doi ani, sfâşiat de cei trei câini familiei.
Copil de doi ani, sfâşiat de cei trei câini familiei. - Shutterstock - foto ilustrativ

Atacul îngrozitor a avut loc luni. Copilul se juca în momentul în care cei trei câini s-au năpustit asupra lui şi au început să îl atace. În urma rănilor grave, copilul a suferit un stop cardiac. El a fost transportat de urgenţă la spitalul Regal Worcestershire, iar ulterior transferat pentru intervenţii suplimentare la Spitalul de Copii din Birmingham, scrie Daily Mail.

Medici au încercat timp de două zile să îi stabilizeze starea de sănătate, însă în ciuda eforturilor depuse copilul a decedat în această dimineaţă. 

Vecinii familiei vorbesc despre câinii lor

Câinii care l-au atacat pe copil nu sunt consideraţi ca făcând parte din rasa animalelor periculoase care sunt interzise în temeiul legii privind câinii periculoşi. Vecinii, îngroziţi de cele întâmplate au povestit că ştiau de faptul că familia are animale în curte pe care obişnuia să le scoadă destul de des la plimbare. "Îi auzi lătrând de pe câmp. Obișnuiam să-i văd plimbând câinii, o dată au ieșit pe drumul principal. Totul este retras, așa că nu vezi pe nimeni, toată lumea este cam ascunsă. Îmi plimb câinele pe aici foarte mult şi poți auzi câinii lătrând"

Un alt vecin care obişnuie;te să îşi plimbe câinele prin apropiere spune: "Cred că oamenii sunt puțin intimidați de familia cu acești câini. Le numim „fiarele” pentru că fac mereu lucruri rele. Soția mea refuză să ne plimbe câinele în apropiere, în caz că iese. Toată lumea este atât de tristă pentru băiețelul care a murit. Este o tragedie imensă"

Poliţiştii transmit că au deschis o anchetă în acest caz şi că vor săs tabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia. Ei fac apel la localnici pentru a păstra intimitatea familiei într-un moment atât de trist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Este o tragedie imensă". Copil de doi ani, sfâşiat de cei trei câini ai familiei. A intrat în stop cardiac şi a murit după două zile într-un spital din Anglia