Antena Meniu Search
x

Foto "Este o tragedie uriașă". O mamă de 42 de ani a murit în fața copiilor, după ce mașina în care se aflau a derapat și a ieșit de pe carosabil, în Italia

O amintire tristă cu care vor fi nevoiți să trăiască toată viața lor. Mama lor s-a stins în fața ochilor lor, după ce mașina în care se aflau a derapat și a ieșit de pe carosabil.

de Monica Palade

la 22.05.2023, 22:03

„Muncitoare, soție și mamă a doi copii, Patrizia Gambatesa avea 42 de ani și era o persoană apreciată și foarte plăcută de toți”, a declarat primarul din Orsara di Puglia proclamând doliu în oraș pentru moartea tragică a femeii.

A murit în fața copiilor săi

 

Cumplitul accident a avut loc sâmbătă. „Pierderea unei vieți tinere este o tragedie uriașă pentru întreaga comunitate, în numele căreia exprim cele mai profunde condoleanțe familiei pentru moartea dramatică a Patriziei”, a declarat primarul micului oraș din Apulia.

În timpul înmormântării femeii, care a avut loc, luni, 22 mai, în Biserica San Nicola di Bari din Orsara di Puglia, sediul municipalității a afișat steagurile Italiei și ale Uniunii Europene în bernă. „Toată comunitatea a fost zguduită dureros de moartea Patriziei”, a explicat primarul Mario Simonelli, adăugând: „Ne alăturăm durerii familiei ei, prietenilor ei, tuturor oamenilor care au cunoscut-o și au iubit-o”.

Tragicul accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiaza, în timp ce femeia de 42 de ani conducea pe State Road 90, la volanul mașinii sale. Din motive încă în stadiul de cercetare, în jurul orei 16.30, Patrizia a pierdut controlul vehiculului, a derapat și a ieșit de pe carosabil. Mașina a ajuns pe iarbă și apoi pe balustradă într-un impact care s-a dovedit a fi fatal pentru femeie. Eforturile de salvare au fost inutile pentru ea. Femeia în vârstă de 42 de ani a murit în fața copiilor ei, care se aflau în aceeași mașină. Unul dintre copii a scăpat teafăr, celălalt s-a ales doar cu un picior rupt, scrie Fan Page.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Este o tragedie uriașă". O mamă de 42 de ani a murit în fața copiilor, după ce mașina în care se aflau a derapat și a ieșit de pe carosabil, în Italia