Antena Meniu Search
x

Evadat din închisoare, găsit de poliţişti la 2.000 de km distanţă, în alt oraş. Bărbatul din SUA era la o petrecere pentru ziua lui de naştere

Un bărbat care a evadat din închisoare, în Connecticut, a fost găsit şi arestat în Georgia, sâmbătă. Poliţiştii l-au găsit la o petrecere organizată pentru ziua lui de naştere.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.10.2022, 11:12

Maşina poliţie
Evadat din închisoare, găsit de poliţişti la 2.000 de km distanţă, în alt oraş - Shutterstock

Biroul șerifului din comitatul Henry a anunțat sâmbătă că Forenza Murphy, în vârstă de 31 de ani, a fost luat în custodie în McDonough de către Unitatea de investigații speciale. Autorităţile au primit un pont că Murphy s-ar fi aflat la casa unui membru al familiei, sărbătorindu-şi ziua de naştere, relatează New York Post.

„Dacă te îndrepţi spre Henry County, vom merge pe urmele tale și nu ne vom opri până nu vei fi prins”, a spus șeriful Reginald Scandrett pe Facebook, la scurt timp după ce bărbatul evadase.

Fusese arestat pentru tâlhărie

Murphy a fost arestat la domiciliu sâmbătă după-amiază. Avea de ispăşit o pedeapsă de patru ani pentru o acuzație de tâlhărie la o casă din Bridgeport, când a fugit din Centrul de Corecţie Conencticut, pe 8 august. Şeriful Scandrett a adăugat că prinderea şi arestarea lui Murphy a fost un „efort mare de colaborare” cu Connecticut DOC.

Bărbatul de 31 de ani este acum în custodia poliţiei, încarcerat la închisoarea Henry County, urmând să se confrunte cu acuzaţii suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Evadat din închisoare, găsit de poliţişti la 2.000 de km distanţă, în alt oraş. Bărbatul din SUA era la o petrecere pentru ziua lui de naştere