Antena Meniu Search
x

Foto Familie masacrată pentru o bucată de pământ, în Sicilia: Un bărbat i-a ucis toată familia fratelui său

Un bărbat din localitatea Licata, din sudul Siciliei, și-a ucis fratele, cumnata și pe cei doi copii ai acestora, după o dispută pe moștenire. Individul de 48 de ani, Angelo Tardino, s-a împușcat apoi în cap.

de Redactia Observator

la 26.01.2022, 22:38

Angelo Tardino, barbatul din Sicilia care i-a omorât toată familia fratelui său
Familie masacrată pentru o bucată de pământ, în Sicilia: Un bărbat i-a ucis toată familia fratelui său - Profimedia Images

O întreagă familie a fost ucisă în sudul Siciliei. Angelo Tardino, un bărbat de 48 de ani, a scos pistolul și și-a ucis cu sânge rece fratele. A tras apoi fără milă în soția lui și în cei doi copii, în vârstă de doar 11, respectiv 15 ani. Potrivit fanpage.it, cele patru trupuri neînsuflețite au fost găsite miercuri dimineață. Agresorul, după ce i-a omorât pe toți, a decis să-și ia viața și și-a tras două gloanțe în zona capului. Nu a murit însă pe loc, ci la spitalul Sant'Elia din Caltanissetta, acolo unde a fost dus cu elicopterul, intubat.

Criminalul din Sicilia nu s-a lăsat până nu i-a ucis pe toți

Potrivit unor surse din cadrul Carabinieri, totul a degenerat în urma unei discuții violente. Angelo Tardino a scos arma și a început să tragă: prima oară l-a omorât pe fratele său, chiar la intrarea în casă, apoi și-a căutat cumnata și nepoții prin locuință până i-a găsit și împușcat pe rând cu o armă de calibrul 9. În mod surprinzător, individul era în discuții cu caraninieri atunci când a decis să se împuște singur, deși oamenii legii i-au propus să se predea. Medicii au explicat că rănile erau prea grave și inoperabile.

Primele investigații, bazate pe mărturiile unor vecini, masacrul s-ar fi produs pe fondul unei dispute pe o bucată de pământ. Localnicii din zonă ar fi povestit de certuri frecvente, ceea ce duce la posibilitatea unui conflict mai vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Familie masacrată pentru o bucată de pământ, în Sicilia: Un bărbat i-a ucis toată familia fratelui său