Antena Meniu Search
x

Fată de 15 ani, arestată după ce a agresat din senin o femeie însărcinată care îşi plimba cei doi copilaşi în cărucior. Ar fi vrut să-i fure geanta

O adolescentă de 15 ani a fost arestată, după ce mai multe imagini tulburătoare au arătat cum o mamă însărcinată, care își plimba cei doi copii în cărucior pe stradă, este trasă de păr și agresată fizic de aceasta.

de Maria Dogaru

la 07.09.2022, 11:35

Femeia de 37 de ani a rămas cu răni muliple în urma incidentului, după ce ar fi fost abuzată de doi adolescenți în suburbia Ashford din Perth, Australia, luni, 5 septembrie, relatează Mirror.

În imaginile lansate de poliția din Australia de Vest, ca parte a unui apel public, tinerii pot fi văzuți mergând pe trotinete cu câteva momente înainte de a se deplasa pe trotuarul pe care se afla femeia.

În timp ce o mamă care își plimba copiii începe să meargă în cealaltă direcție, pe aceeași stradă, unul dintre cei doi adolescenți reapare și se năpustește asupra acesteia.

Victima a suferit mai multe leziuni în urma atacului

Pe acelaşi subiect

Atacatoarea vine apoi în spatele femeii, unde începe să o tragă de păr și să o târnască de-a lugul trotoarului. Căruciorul ei este, de asemenea, văzut căzând în urma impactului. Victima a suferit tăieturi și vânătăi minore, îngrijorările fiind mai mari pentru copilul care se afla în pântecele femeii, după ce aceasta a căzut pe burtă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția susține că agresoarea a încercat să-i fure și geanta. Ulterior, polițiștii au arestat o fată de 15 ani, de la o casă din apropiere. Adolescenta va apărea acum la Curtea de Magistrați din Geraldton pe 13 septembrie, după ce a fost acuzat de tâlhărie.

„În jurul orei 12:40, luni, o femeie de 37 de ani, mergea cu cei doi copii ai săi într-un cărucior, când se presupune că o fată de 15 ani s-a apropiat de victimă și a agresat-o. Fata a încercat să fure geanta victimei”, a declarat poliția WA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Fată de 15 ani, arestată după ce a agresat din senin o femeie însărcinată care îşi plimba cei doi copilaşi în cărucior. Ar fi vrut să-i fure geanta