Antena Meniu Search
x

Galerie foto Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe spune că aşteaptă al doilea copil. ''Înşelată'' de Marcelo, brazilianca speră că le va salva relaţia

Femeia, care a ajuns extrem de cunoscută după ce s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe, a dezvăluit că acum este ''însărcinată'' cu al doilea copil. Ea speră că acest lucru îi va ajuta să-şi salveze căsnicia, după ce a aflat că soțul ei a înșelat-o. Meirivone Rocha Moraes, din Brazilia, a devenit virală de mai multe ori în ultimii ani, după ce și-a împărtășit dragostea pentru obiectul neînsuflețit.

de Redactia Observator

la 13.04.2023, 14:21

Brazilianca de 37 de ani a fost mai mult decât încântată să anunțe că așteaptă un alt copil cu soțul ei, păpușa din cârpe, arătând un test de sarcină pe TikTok. ''Sunt foarte fericită pentru că sunt din nou însărcinată cu Marcelo'', a spus Meirivone. ''De data asta vom avea o fată. De câteva ori am simțit greață, așa că am făcut teste, dar toate au fost negative. În cele din urmă a ieşit pozitiv. Suntem atât de fericiți!'', a mai specificat aceasta. 

După ce a trecut prin probleme în trecut, cuplul speră că un alt copil va întări legătura lor conjugală. Ea a spus: ''De când am aflat că m-a înșelat, am fost foarte distanți. Marcelo a fost mult mai afectuos cu mine de când a aflat că sunt însărcinată și cred că asta ne va îmbunătăți relația. Acest nou copil ne va salva căsnicia'', notează Daily Mail

Femeia spune că are inima frântă după ce a fost înşelată

După o poveste de dragoste cu năbădăi și, pentru că nu dorea să aibă copilul în afara căsătoriei, cei doi au decis să organizeze la acea vreme o ceremonie la care au participat 250 de persoane. La scurt timp, ea a "născut" în doar 35 de minute cât era acasă, cu un medic și o asistentă la fața locului, și a transmis totul în direct.

Pe acelaşi subiect

Deși era nespus de bucuroasă, Meirivone a dezvăluit că a început să aibă îndoieli cu privire la relația lor, deoarece era singura care trebuia să aibă grijă de casă şi să plătească facturile. Acum, cei doi dorm în paturi separate după ce l-a prins "înșelând-o" cu o altă femeie.

Meirivone a afirmat: "Am fost foarte tristă și abia am putut dormi pentru că îmi iubesc atât de mult soțul, dar el a negat trădarea. Am aflat printr-o prietenă care mi-a spus că l-a văzut pe Marcelo intrând într-un motel cu o altă femeie, în timp eram internată cu Marcelinho, fiul nostru, care avea un virus. La început, am crezut că minte, dar apoi am început să mă uit prin telefonul lui și am văzut conversațiile, ceea ce m-a asigurat că mă înșală. A negat totul și a spus că mă iubește foarte mult, și-a cerut iertare și a plâns. L-am întrebat cine este femeia și nu mi-a răspuns." 

Păpuşa din cârpe a fost făcută chiar de mama ei, fiind supărată că fiica sa nu are un partener de dans. De atunci, internauţii s-au împărţit în două tabere. Unii o susţin şi se bucură pentru braziliancă: ''Vreau o relație ca asta!''. Însă, alţii sunt de părere că aceasta are nevoie de ajutor: ''Sunt fără cuvinte!'', ''Este nebună!'', fiind doar câteva dintre comentarii.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe spune că aşteaptă al doilea copil. ''Înşelată'' de Marcelo, brazilianca speră că le va salva relaţia