Antena Meniu Search
x

Femeie de 28 de ani, arestată după ce și-ar fi împușcat soțul în timp ce aceasta era live pe Facebook, în SUA: "A fost o crimă fără sens"

O femeie din Mississippi a fost arestată, după ce autoritățile cred că și-a ucis soțul în timp ce aceasta era live pe Facebook.

de Redactia Observator

la 28.03.2023, 21:27

Femeie de 28 de ani, arestată după ce și-ar fi împușcat soțul în timp ce aceasta era live pe Facebook, în SUA
Femeie de 28 de ani, arestată după ce și-ar fi împușcat soțul în timp ce aceasta era live pe Facebook, în SUA - Lowndes County Sheriff’s Office

Kadejah Michelle Brown, în vârstă de 28 de ani, a fost arestată după ce credea că și-a împușcat și ucis soțul. Autoritățile au declarat că soțul femeii a murit pe loc, dintr-un singur foc de armă, potrivit Fox10.

Cei doi s-ar fi certat în timp ce femeia era live pe Facebook, incidentul tulburător fiind surprins pe telefon, sub privirile oamenilor îngroziți care urmăreau transmisiunea live a lui Kadejah.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

 „A existat o istorie de violență domestică între Kadejah și victimă. A fost o crimă tragică și fără sens, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia victimei. Din fericire, Brown este în arest și așteptăm cu nerăbdare ca sistemul de justiție penală să o tragă la răspundere”, a spus șeriful Eddie Hawkins într-o postare pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Femeie de 28 de ani, arestată după ce și-ar fi împușcat soțul în timp ce aceasta era live pe Facebook, în SUA: "A fost o crimă fără sens"