Antena Meniu Search
x

Femeie de 48 de ani, condamnată la închisoare după ce a furat peste 100.000 de euro de la o organizație caritabilă. A cheltuit tot pe haine și vacanțe de lux

O femeie a furat peste 100.000 de euro de la o organizație caritabilă împotriva cancerului și i-a cheltuit pe vacanțe în țări exotice și la cumpărături. A fost obligată să plătească înapoi doar 1,12 euro.

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 12:41

A cheltuit tot pe haine și vacanțe de lux
Femeie de 48 de ani, condamnată la închisoare după ce a furat peste 100.000 de euro de la o organizație caritabilă - Facebook / Wessex Cancer Trust

Paula Tribbeck, 48 de ani, fost director financiar la Wessex Cancer Trust, a extras banii pentru a-și finanța stilul de viață de lux, în timp ce organizația de caritate a organizat mai multe strângeri publice de fonduri într-o încercare disperată de a supraviețui, a auzit o instanță, relatează Mirror.

A furat peste 100.000 de euro din fodurile strânse pentru bolnavii de cancer

Gestul șocant al dorectoarei  a fost descoperit în sfârșit în 2019, când colegii ei i-au pătruns în birou, unde au găsit un depozit de coduri folosite pentru a accesa conturile bancare. Femeia a fost condamnată la doi ani de închisoare în această săptămână. Un judecător i-a ordonat acum să ramburseze doar 1 euro, în următoarele șapte zile.

Avocatul ei susține că femeia nu mai are deloc bani și că nu poate să restituie suma colosală pe care și-a însușit-o în scopuri egoiste. „Ea mai nu are nimic. Nu există fonduri disponibile. S-au cheltuit la fel de repede cum au venit, pe vacanțe”, a spus judecătorul.

Paula Tribbeck s-a alăturat organizației de caritate când era adolescentă, înainte de a ajunge la funcția de director financiar în 2010 și a fost responsabilă pentru înregistrarea tuturor tranzacțiilor financiare.  Peste 100.000 de euro au fost transferate de la organizație de caritate în contul ei personal pe parcursul a șase ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Femeie de 48 de ani, condamnată la închisoare după ce a furat peste 100.000 de euro de la o organizație caritabilă. A cheltuit tot pe haine și vacanțe de lux