Antena Meniu Search
x

Femeie de 48 de ani, sfâșiată de un urs grizzly într-o pădure din Kansas: "Dumnezeu este bun. A luat-o prin natură, nu printr-un accident grav sau boală"

O femeie din Kansas a fost sfâșiată și ucisă de un urs grizzly pe o potecă de lângă Parcul Național Yellowstone. Femeia era în drumeție când animalul s-a năpustit asupra ei.

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 21:37

Femeie de 48 de ani, sfâșiată de un urs grizzly într-o pădure din Kansas
Femeie de 48 de ani, sfâșiată de un urs grizzly într-o pădure din Kansas - Facebook / Amie Adamos

Cadavrul lui Amie Adamson, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit de oficialii parcului într-o zonă împădurită din apropierea orașului West Yellowstone, Montana. Urme de urs au fost apoi observate în apropiere, iar autoritățile au întins capcane pentru a încerca să prindă animalul sălbatic. Mama lui Amie, Janet, spune că aceasta a fost mereu pasionată de drumetii, maratoane și că a murit făcând ceea ce iubea mai mult, potrivit BBC.

Femeia a fost sfâșiată și ucisă de un urs grizzly

Dumnezeu este atât de bun. A luat-o prin natură, nu prin vreo faptă răutăcioasă, accident grav sau boală rea. A dus-o acolo unde era afară, făcând ceea ce iubea și asta ne dă mângâiere”, a declarat femeia. 

Amie Adamson a fost profesoară de engleză. Ea a decis să renunțe la catedră în 2015 pentru a se bucura de viață și a merge în drumeții.

Cadavrul ei a fost descoperit sâmbătă dimineață. Oficialii locali au spus că femeia a murit din cauza rănilor grave, care au dus la o pierdere masivă de sânge.  Morgan Jacobsen de la Montana Fish, Wildlife and Parks a spus că ursul călătorea cu unul sau mai mulți pui în acel moment. Atacul a avut loc în apropierea unei tabere și, dacă este capturat, ursul ar putea fi ucis sau mutat, a spus el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Femeie de 48 de ani, sfâșiată de un urs grizzly într-o pădure din Kansas: "Dumnezeu este bun. A luat-o prin natură, nu printr-un accident grav sau boală"