Antena Meniu Search
x

Femeie de 54 de ani, salvată de poliţie la 3 zile după ce a rămas încuiată într-o baie. Ce a făcut pentru a supravieţui

O femeie din Bangkok, care a rămas încuiată într-o sală de baie timp de trei zile, a crezut că va muri în acea încăpere, înainte ca Poliţia să o salveze forţând uşa care rămăsese blocată, au anunţat vineri autorităţile thailandeze, informează AFP.

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 15:25

Mâner de uşă
Femeie de 54 de ani, salvată de poliţie la 3 zile după ce a rămas încuiată într-o baie - Shutterstock

Femeia, în vârstă de 54 de ani, a supravieţuit în toată acea perioadă bând apă de la robinet. Crezând că va muri, ea şi-a scris testamentul pe pereţii sălii de baie cu ajutorul unor produse cosmetice, potrivit Poliţiei thailandeze.

Sora femeii a apelat la poliţie când nu a reuşit să mai dea de ea

Ea s-a închis din greşeală luni seară în baia reşedinţei sale, în care locuia singură, un acces de panică contribuind probabil la ruperea mânerului uşii. Sora ei i-a semnalat dispariţia joi la un post de Poliţie din Phara Khanong, un cartier din Bangkok, relatează agerpres.ro.

"Sora nu a putut să o contacteze timp de trei zile, aşa că ea a cerut ajutorul Poliţiei pentru a veni să facă o verificare la reşedinţa victimei, unde uşile de intrare erau încuiate din interior", a declarat Chanchai Sonsiang, căpitan de poliţie la postul din Phra Khanong.

Femeia a fost găsită într-o stare de sănătate destul de bună şi în cele din urmă nu a mai fost nevoită să meargă la spital pentru a efectua un examen medical, a precizat poliţistul thailandez. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Femeie de 54 de ani, salvată de poliţie la 3 zile după ce a rămas încuiată într-o baie. Ce a făcut pentru a supravieţui