Antena Meniu Search
x

Femeie de 55 de ani, din Statele Unite ale Americii, ucisă de iubitul cu 13 ani mai tânăr din cauza geloziei

O femeie de 55 de ani, din Statele Unite ale Americii, a fost ucisă de iubitul ei cu 13 ani mai tânăr, motivul fiind unul cât se poate de simplu, gelozia.

de Redactia Observator

la 30.07.2021, 19:05

Bărbatul bănuia că iubita lui îşi petrece timpul cu un alt individ, deşi ea era la muncă
Bărbatul bănuia că iubita lui îşi petrece timpul cu un alt individ, deşi ea era la muncă - Scott County Sheriff's Office; FOX 9
  • Femeia obişnuia să muncească 70 de ore pe săptămână.

America Mafalda Thayer şi Alexis Saborit aveau o relaţie de mai mulţi ani, însă relaţia dintre cei doi era departe de a fi una perfectă. Bărbatul obişnuia să-şi abuzeze în mod constant iubita, din diferite motive.

Conform Daily Star, în cele din urmă, relaţia dintre cei doi s-a încheiat în mod tragic, poliţiştii găsind trupul neînsufleţit al femeii pe o stradă din Minneapolis. Descoperirea i-a şocat până şi pe oamenii legii, poliţiştii precizând că femeia era pur şi simplu decapitată, capul fiind găsit lângă corp.

Autorităţile locale au demarat o anchetă şi au descoperit, într-un coş de gunoi din apropiere, o macetă pe care Alexis Saborit ar fi utilizat-o pentru a-şi decapita iubita.

Reacţii provocate de uciderea femeii din Statele Unite ale Americii

Decizia lui Saborit, de a-şi ucide iubita, a fost pusă pe seama geloziei. Femeia avea două joburi şi lucra 70 de ore pe săptămână, astfel că Saborit se considera neglijat şi bănuia că, de fapt, femeia îşi petrecea timpul cu un alt bărbat.

Uciderea femeii a provocat multă tristeţe în comunitatea locală. Jamie Worley, colegă cu America Mafalda Thayer la unul dintre locurile de muncă, a precizat că "astăzi, pe drum spre muncă, m-am oprit la magazin şi am luat un trandafir şi un ursuleţ de pluş. Am mers la birou, nici nu m-am uitat la ceilalţi colegi. Am mers direct la biroul ei, am pus trandafirul şi ursuleţul pe birou şi am izbucnit în lacrimi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Femeie de 55 de ani, din Statele Unite ale Americii, ucisă de iubitul cu 13 ani mai tânăr din cauza geloziei