Antena Meniu Search
x

Femeie de 72 de ani, arestată după ce a oprit ventilatorul unei colege de salon, într-un spital din Germania. A fost deranjată de zgomot

O femeie de 72 de ani din Germania a fost arestată după ce ar fi oprit de două ori aparatul de oxigen al unei colege cu care împărțea salonul din spital, pentru că era enervată de sunetul pe care îl producea, relatează The Guardian.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 10:46

A fost deranjată de zgomot
Femeie de 72 de ani, aresatată după ce a oprit ventilatorul unei colege de salon - Profimedia

Femeia a fost reținută sub suspiciunea de tentativă de omor după incidentul din orașul Mannheim din sud-vestul țării de marți seară, 29 noiembrie.

Femeia era deranjată de sunetul pe care îl făcea ventilatorul

Autoritățile au spus că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei și apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul este vital pentru pacient, l-a oprit, din nou, mai târziu în acea seară. Poliția din Mannheima a declarat într-un comunicat de presă că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20:00, după ce „s-a simțit deranjată de zgomotul provenit de la dispozitivul de oxigen”.

„Deși suspecta a fost informată de către personalul spitalului că furnizarea oxigenul era vital pentru pacientă, se spune că a oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, scrie în comunicat. Pacienta în vârstă de 79 de ani a trebuit să fie resuscitată, au spus autoritățile, și, deși viața ei nu era în pericol, ea a avut totuși nevoie de terapie intensivă. Suspecta a fost dus în fața unui judecător miercuri, pe 30 noiembrie și ulterior dus la închisoare. Investigațiile sunt desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Femeie de 72 de ani, arestată după ce a oprit ventilatorul unei colege de salon, într-un spital din Germania. A fost deranjată de zgomot