Antena Meniu Search
x

Femeie de 93 de ani, omorâtă accidental de propria fiică, după ce a călcat-o cu mașina, în Anglia

O pesioară a murit după ce a fost lovită cu mașina de fiica ei, accidental, în timp ce ducea gunoiul. Fiica a mărturisit că deși și-a verificat oglinzile de mai multe ori, aceasta nu și-a văzut mama în spatele mașinii.

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 15:52

Femeia era conștientă și vorbea după ce a fost lovită, dar a murit două zile
Femeie de 93 de ani, omorâtă accidental de propria fiică, după ce a călcat-o cu mașina, în Anglia - Profimedia / poza ilustrativă

Doreen Breen, în vârstă de 93 de ani, a trecut pe lângă garaj cu sacii de gunoi, când Hazel Smith, fiica sa, a dat cu spatele cu mașina și a doborât-o la pământ, potrivit The Sun.

Femei a murit două zile mai târziu, din cauza unei leziuni cerebrale

Femeia a mărturisit că deși și-a verificat oglinzile de mai multe ori, aceasta nu și-a văzut mama în spatele mașinii. Ea a adăugat că a oprit mașina în momentul în care a auzit zgomotul cauzat de impact. Mama fetei, Doreen, era conștientă și vorbea după ce a fost lovită, dar a murit două zile mai târziu din cauza unei leziuni cerebrale și a altor răni, a auzit Tribunalul Coronerului Chesterfield.

Poliția din Derbyshire a investigat moartea, dar a decis că nu există suficiente dovezi pentru o anchetă penală. Instanța a hotărât că Doreen Breen a murit în urma unui accident, după ce a fost lovită de mașina fiicei sale, s-a lovit cu capul de pământ și a suferit o leziune cerebrală traumatică, împreună cu alte răni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Femeie de 93 de ani, omorâtă accidental de propria fiică, după ce a călcat-o cu mașina, în Anglia