Antena Meniu Search
x

Femeie omorâtă de vecinul care a fost eliberat condiţionat din închisoare. Bărbatul din Anglia fusese condamnat pentru dublă crimă

Un bărbat din Marea Britanie, condamnat pe viaţă pentru o dublă crimă comisă în 1996 şi care a fost eliberat condiţionat în 2020 a pledat vinovat pentru uciderea vecinei sale. 

de Redactia Observator

la 02.04.2022, 08:59

Femeie omorâtă de vecinul care a fost eliberat condiţionat din închisoare
Femeie omorâtă de vecinul care a fost eliberat condiţionat din închisoare - Twitter Notts Police

Lawrence Bierton, în vârstă de 61 de ani, a pledat ieri vinovat pentru uciderea vecinei sale, Pauline Quinn. Crima a avut loc în Worksop, Nottinghamshire, pe 9 noiembrie 2021, scrie Daily Mail.

Femeia, o bătrână în vârstă de 73 de ani, a murit în urma unei fracturi de craniu care a rezultat din cauza mai multor lovituri puternice pe care le-a primit din partea bărbatului, au transmis procurorii de la Nottingham Crown Court. În dimineaţa următoare, bărbatul a fost reţinut de poliţişti.

Condamnat în trecut pentru o dublă crimă

În trecut, Bierton a fost închis pe viață în mai 1996, dar a fost eliberat din închisoare pe 11 mai 2020. El a fost găsit vinovat de uciderea surorilor Aileen Dudhill, 79 de ani, și Elsie Gregory, 72 de ani, la casa lor din Rotherham, South Yorkshire, pe 25 iunie 1995.

După pledoaria de vinovăție, inspectorul detectiv Steve Wragg, de la Poliția din Nottinghamshire, a declarat: „Moartea tragică a lui Pauline i-a devastat familia și și i-a șocat pe prietenii și vecinii din comunitatea ei. Gândurile noastre și cele mai profunde condoleanțe se îndreaptă acum către ei. Mă bucur că Bierton a decis să pledeze vinovat, ceea ce a scutit familia lui Pauline de a trece prin încercarea emoțională a unui proces”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Femeie omorâtă de vecinul care a fost eliberat condiţionat din închisoare. Bărbatul din Anglia fusese condamnat pentru dublă crimă