Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fenomen extrem de rar, surprins în Emiratele Arabe Unite. Mai multe tornade, zărite în mai multe zone ale țării. Ce avertizează meteorologii

Un fenomen meteorologic extrem de rar fost surprins zilele acestea în Emiratele Arabe Unite! Mai multe tornade au putut fi zărite în mai multe zone din ţară. Cei mai curajoşi şi-au scos imediat telefoanele şi au imortalizat momentul de aproape. Imaginile spectaculoase au făcut imediat înconjurul planetei. Meteorologii avertizează că aceste vârtejuri puternice anunţă zile cu ploi torenţiale.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 08:55

Furtunile masive au avut loc în mai multe zone ale Emiratelor Arabe Unite.  Mai multe formațiuni asemănătoare tornadelor s-au format în aer și au surprins pe toată lumea, fiind un fenomen extrem de rar pentru Emiratele Arabe Unite. 

Ploile au lovit Abu Dhabi, Sharjah, Ras Al Khaimah și Fujairah, cu grindină și furtuni de praf. Autoritățile din Abu Dhabi au apelat la rețelele de socializare pentru a avertiza locuitorii cu privire la ploile abundente.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Mapamond » Fenomen extrem de rar, surprins în Emiratele Arabe Unite. Mai multe tornade, zărite în mai multe zone ale țării. Ce avertizează meteorologii