Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 13 ani, găsită în viaţă într-o cameră de hotel din SUA, la o săptămână de la dispariţe. Un bărbat de 40 de ani, arestat pentru viol şi răpire

O fetiţă de origine canadiană, în vârstă de 13 ani, care a dispărut fără urmă la sfârşitul lunii iunie a fost găsită în viaţă în America, într-o cameră de hotel. Un bărbat despre care poliţia crede că s-a aflat în spatele dispariţiei a fost arestat.

de Redactia Observator

la 05.07.2022, 17:57

Fetiţă cu palma îndreptată înainte, fundal blurat
Fetiţă de 13 ani, găsită în viaţă într-o cameră de hotel din SUA, la o săptămână de la dispariţe - Shutterstock

Victima nu era rănită când poliţiştii au găsit-o, sâmbătă, într-un hotel din Oregon City, la aproape 1.000 de mile distanţă de casa familiei din Alberta. Fata care a dispărut pe 24 iunie a fost descoperită în urma unei căutări care a durat o săptămână şi s-a desfăşurat în două ţări. Chipul adolescentei a fost imprimat pe panouri publicitare, în speranţa că cineva ar fi putut să o recunoască.

FBI şi poliţia din Oregon l-au arestat pe Noah Madrano, în vârstă de 40 de ani, din Glanstone, o mică suburbie din Oregon City. Bărbatul este acuzat de abuzarea sexuală a fetei de clasa a 8-a, redactează Daily Mail.

Poliţia a declarat că cei doi s-au cunoscut prin intermediul reţelelor de socializare şi că bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi convins-o pe fată să se întâlnescă şi faţă în faţă. Adolescenta şi-a şters toate conturile de socializare cu o săptămână înainte să dispară.

Bărbatul era gazda unui post de radio popular din Portland

Pe acelaşi subiect

Madrano şi-a descris show-ul pe pagina sa de Linkedln ca fiind „un program de comedie, varietate şi performanţă”.

În ultimul episod din show-ul său, care ulterior a fost şters, acesta ar fi prezentat un segment în care purta conversaţii indecente la telefon, cu o minoră, facându-i pe mulţi să creadă că vocea din înregistrare îi aparţine fetei dispărute.

În convorbirea telefonică se poate auzi o voce de fată, dar nu este clar cine este sau dacă au fost folosite programe de modificare a vocii, pentru ca minora să nu poată fi identificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Fetiţă de 13 ani, găsită în viaţă într-o cameră de hotel din SUA, la o săptămână de la dispariţe. Un bărbat de 40 de ani, arestat pentru viol şi răpire