Antena Meniu Search
x

Fetiţă de nouă ani, ucisă de un preot în timp ce o abuza fizic. Nu era prima dată când copila era agresată de bărbat, în India

Sfârşit dramatic pentru o fetiţă de nouă ani, care a murit în timp ce era agresată sexual de un preot. Oamenii legii spun că bărbatul o mai abuzase pe fetiţă şi în trecut.

de Monica Palade

la 22.09.2021, 15:38

Fetiţă de nouă ani, ucisă de un preot în timp ce o abuza fizic. Nu era prima dată când copila era agresată de bărbat, în India - Shutterstock

Copila a fost sufocată în timpă ce era violată în apropiere Cantonamentul Delhi, pe 2 august. Preotul Radhey Shyam, împreună cu trei complici, Kuldeep Singh, Salim Ahmad și Laxmi Narayan, sunt acuzaţi de viol, privare de libertate, crimă şi distrugere de probe.

În istoricul telefonului preotului, anchetatorii au descoperit că acesta ar fi accesat 1.300 de siteuri porno. Fata provenea dintr-o familie săracă şi locuia în Purana Nangal, în zona Cantonamentului Delhi, în apopiere de crematoriu, unde acuzatzul era preot. Când s-a dus să ia apă, fata a fost violată de preot, care i-a pus mâna la gură în timp ce o agresa, iar drept urmare fata a murit sufocată.

Abuzată fizic şi ucisă

Un alt acuzat, Kuldeep Singh, ar fi ţinut-o pe fată de mâini în timp ce era agresată de Radhe Shyam, au susţinut poliţiştii în faţa tribunalului. După moartea fetei, preotul i-a arătat mamei trupul fetiţei şi i-a spus că fata a murit electrocutată, în timp ce bea apă din răcitor.

Însă anchetatorii au precizat că nu era nicio urmă de electrocutare, mai ales că nu exista curent electric în răcitor. În plus, preotul a cerut familiei să nu informeze poliţia, pentru că organele fetiţei ar fi furate şi că ar fi mai bine să fie incinerată imediat.

Mai târziu, însă, familia a dat alarma. Incidentul, care a şocat întreaga comunitate, a stârnit proteste pe scară largă în capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Fetiţă de nouă ani, ucisă de un preot în timp ce o abuza fizic. Nu era prima dată când copila era agresată de bărbat, în India