Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fetiţă de un an, găsită în viaţă după trei zile de la dispariţie, într-o pădure plină de urşi şi lupi, în Rusia: "Toţi au plâns, voluntari, localnici, toată lumea plângea”

Miracol neaşteptat pentru o întreagă familie încercată de durere, după ce fetiţa lor de un an, dispărută de acasă, a fost găsită în viaţă după trei zile, într-o pădure din apropiere.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.08.2021, 14:44

Layuda Kuzina a dispărut inexplicabil din grădina familiei, de lângă Obninsk, în regiunea Smolensk din Rusia, spre disperarea părinţilor. Tocmai când salvatorii începuseră să îşi piardă speranţa, după 3 zile fără niciun rezultat, au auzit un scâncet în pădure. Era micuţa.

Fetiţa a fost găsită într-un tufiş, plină de muşcături de insecte

Fetiţa, care urmează să împlinească doi ani în toamnă, se îndepărtase brusc de mama ei, în timp ce se juca în grădina neîngrădită a casei. Câteva clipe mai târziu dispăruse. Aproximativ 500 de voluntari s-au alăturat într-o misiune amplă de căutare a micuţei, în regiunea Smolensk. În cele din urmă a fost găsită la o distanţă de aproximativ două mile şi jumătate de casă, într-o pădure plină de animale sălbatice.

„Unul dintre grupuri s-a oprit pentru o pauză de odihnă, iar una dintre persoane a auzit la un momentdat un scâncet”, a declarat un purtător de cuvânt al grupuluide voluntari SALVAR. „Au strigat din nou. Şi apoi am auzit cu toţii alt scâncet. Când am găsit-o Lyuda şi-a întins imediat braţele subţiri şi a strâns în braţe unul dintre salvatori. Toţi au plâns, voluntari experimentaţi sau chemaţi pentru prima dată, localnici, toată lumea plângea”.

Pe acelaşi subiect

Fetiţa a fost zărită într-o zonă cu arbori căzuţi, în mijlocul pădurii, în care hoinăresc animale sălbatice, iclusiv urşi şi lupi. Temperaturile pe timp de noapte au fost neobişnuit de calde, în jurul valorii de 20de grade Celsius, ceea ce a ajutat-o pe copilă să supravieţuiască în cele trei zile.

„Micuţa Lyuda a fost găsită într-un tufiş, după ce rătăcise câteva zile, mergând singură prin pădure. Era slabă, muşcată peste tot de insecte, dar cel mai important era în viaţă. Salvatorii au dus-o pe fată până la marginea pădurii”, a declarat avocata Anna Kuznetsova. „O ambulanță o aștepta deja acolo. Acum bebelușul se află într-un spital local, pentru a fi examinată de medici. Este conștientă”

Lyuda a fost transportată pentru un control amănunţit la Spitalul Clinic Special pentru Copii din capitala regională Smolensk. În caz de urgenţă aceasta ar fi urmat să fie dusă la Moscova, dar, din fericire, starea ei a fost evaluată ca având rezultate bune, nefiind nevoie de tratament la un spital de top din capitală, potrivit Daily Star.

„Starea copilului este bună, nu există nicio ameninţare cu privire la bunăstarea vieţii sale. În prezent este sub tratament intravenos”, a conchis ministrul regional al Sănătăţii, Olga Stunzhas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Fetiţă de un an, găsită în viaţă după trei zile de la dispariţie, într-o pădure plină de urşi şi lupi, în Rusia: "Toţi au plâns, voluntari, localnici, toată lumea plângea”