Antena Meniu Search
x

Video Momentul uimitor în care o fetiță de 6 ani, dată dispărută, este găsită dormind pe câmp, la aproape un kilometru distanță de casă, în Anglia

O fetiță de șase ani din Anglia, dispărută de acasă, a fost găsită în toiul nopții, dormind pe un câmp aflat la aproape un kilometru depărtare de casă, cu ajutorul unui elicopter al poliției.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.08.2021, 15:21

Momentul uimitor în care o fetiță de 6 ani, dată dispărută, este găsită dormind pe câmp
Momentul uimitor în care o fetiță de 6 ani, dată dispărută, este găsită dormind pe câmp, în Anglia - Captura YouTube

Copilul de șase ani a dispărut de la o fermă de lângă Chittlehamholt din Devon. Imagini incredibile filmate dintr-un elicopter al poliției arată momentul în care polițiștii au reușit să o identifice pe un câmp. Alertată de zgomotul făcut de elicopter, fetița se trezește speriată și nu știe încotro să meargă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetița a dispărut de la o fermă din Devon

Pe acelaşi subiect

Situația tensionată a fost descrisă drept „cel mai mare coșmar al fiecărui părinte” de către Serviciul Aerian al Poliției Naționale.

”După ce a dispărut de la o fermă, în toiul nopții, ea a fost localizată în întuneric de către echipajul elicopterului nostru folosind sistemul lor de camere cu infraroșu. A fost găsită adormită într-un câmp, la aproape un kilometru distanță de casa ei”, se arată în mesajul autorităților.

Copilul dispărut a fost găsit în toiul nopții, cu ajutorul unui elicopter al poliției

Datorită cooperării echipelor de căutare, atât de la sol, cât și din aer, copilul a putut fi adus acasă în siguranță, în brațele părinților lui, se mai arată în comunicatul autorităților. 

După ce imaginile a fost distribuite în mediul online, internauții s-au întrecut în a lăuda autoritățile pentru misiunea de salvare încheiată cu succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Momentul uimitor în care o fetiță de 6 ani, dată dispărută, este găsită dormind pe câmp, la aproape un kilometru distanță de casă, în Anglia