Antena Meniu Search
x

"Fiicele noastre prețioase, la vârste atât de mici au fost ucise". Două surori de 17 și 21 de ani, băgate în pământ de un șofer care circula cu 160 km/h, în UK

Destine unite, spulberate pe șosea. Două surori de 17 și 21 de ani au murit în mod tragic, după ce au fost izbite de o mașină care circula cu peste 160 km/h pe o șosea din UK. Fetele sărbătoreau absolvirea uneia dintre ele când s-a produs nenorocirea și mergeau să cumpere un suc. 

de Redactia Observator

la 15.12.2023, 08:55

Două surori de 17 și 21 de ani, băgate în pământ de un șofer care circula cu 160 km/h, în UK
Două surori de 17 și 21 de ani, băgate în pământ de un șofer care circula cu 160 km/h, în UK - Avon and Somerset Police

Thomas Lenthall, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat la 10 ani de închisoare la Bristol Crown Court, după ce a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de omor prin conducere periculoasă. Madison și Liberty North, cunoscute de cei dragi ca Maddie și Libby, sărbătoreau absolvirea lui Maddie atunci când a avut loc coliziunea fatală, potrivit Mirror.

A băgat două surori în pământ, după o depășire periculoasă

Șoferul care le-a băgat în pământ conducea un Audi RS6, în Frome, când s-a izbit de Volkswagenul Polo în care se aflau cele două surori, după o depășire periculoasă. Cele două plecaseră împreună la magazin ca să cumpere suc pentru a sărbători absolvirea lui Maddie. 

Părinții lor, Verity și Jason North, spun că trăiesc „cel mai rău coșmar al fiecărui părinte”.

„Maddie, sora ei Libby și întreaga familie au fost atât de încântați și mândri că a absolvit și că se putea face profesoară, împlinindu-și visul din copilărie. Familia a fost invitată, petrecerea a fost aranjată, totul a fost perfect. Maddie și Libby au ieșit să cumpere o Cola și nu s-au întors niciodată acasă. Este cel mai rău coșmar al fiecărui părinte, viețile lor au fost luate. Fiicele noastre inocente și prețioase, la vârste atât de mici, abia începeau să-și trăiască cea mai bună viață și să-și împlinească visele. Într-o clipă, totul s-a schimbat. Au fost ucise de conducerea nesăbuită și periculoasă a altuia”, au declarat părinții fetelor, răpuși de durere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Fiicele noastre prețioase, la vârste atât de mici au fost ucise". Două surori de 17 și 21 de ani, băgate în pământ de un șofer care circula cu 160 km/h, în UK